2777
2789
عنوان

دعوای منو نامزدم دیروز شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5760 بازدید | 149 پست
وای دختر خیلی سنت پایینه اون چن سالشه؟!؟؟ ولی رفتارت پخته هیت پیامارو ک خوندم انکار ی دختر ۲۰ ب بالا ...

حتی مشاور مدرسه پارسال به پدرم گفته بود از سنش خیلی بیشتر می‌فهمه دیگه خدا داند ۲۲ سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری شل بشه بعد پنج ماه که نه چهارماه و خورده ای نامزدی هنوزم دعواهامون بده گریمم میندازه میگه من ک ...

دختر خوب دعوا بین همه هست ولی مدیریت کردن وضع خخییللییییی تاثیر گذاره 

اولا که دیگه گریه نکن چون گریه کردن غیر از اینکه ارزشت و کم میکنه باعث میشه مرد فکر کنه این که همش داره گریه میکنه پس بزار گریه کنه بیخیالش

بکی گریه یکی قهر این دو تا گزینه باید جایی استفاده بشن که وضعیت خیلی خرابه تا طرف بگه اینکه هر چی میشد گریه نمیکرد پس وضع خیلی خرابه که گریه میکنه بترسه قهرم همینجور 

باید تو حرف زدن باهوش باشی فقط بدونی چه حرفی رو کجا بزنی اینجوری خودشم کم میاد سمتت

بعدم جفت تون سن تون کمه طبیعیه کاملا دعوا هاتون ولی اگر تو همین سن اون دعوا رو بتونی تبدیل به عشق بکنی موندگاریش خیلی زیاده 

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

اره به نظرم، ولی وقتی کسیو دوست داری خیلی روش غیرت داری چون حس اینو داری که اون فقط مال توئه به تو ت ...

😂😂😂😂چه تاکتیکی لامصب من برینم بهش اونوقت مادرش زنگ میزنه نصیحتم میکنه در این حد خدا

نمیدونم خیلی هم دوسم داشت ولی مذهبین اونا

به زن داداشش خیلی اعتماد نکن...کلا برای فامیل چه فامیل خودت چه همسر حد و مرز داشته باش و خیلی زیاد از حد نزدیک نشو .... مهربون باش ، محبت کن ، با احترام برخورد کن اما صمیمی نشو ... هر چیزیو مخصوصاااا از زندگی و همسرت پیش هیییچ فامیلی نگوو مخصوصا فامیل همسر ... ک داستان میشه برات :)

الهی توم خوشبخت بشی در کنار عشقت 😘ولی یه موقعی که یه چیزی میگه به حرفش گوش کن که اونم ازت حساب ببره ...

اون گوش میده بجز گاهی اما هیچ وقت مثل اون نمیتونم سختگیر باشم خدا کنه فقط بعدش درست بشه🥲😕خدایی هم خیلی پسر خوبیه اما هعی فاقد مغز😂مرسی عشقمم دوم خیلی خوشبخت بشی🙂😁🤍

حتی مشاور مدرسه پارسال به پدرم گفته بود از سنش خیلی بیشتر می‌فهمه دیگه خدا داند ۲۲ سالشه

انشا الله که خوشبخت بشی عزیزم همینطور با سیاست و زبون جلو برو عزیزم ♥️

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
بهش میگم اینا رو ولی خجالت میکشم درباره زن داداشش بگماگه گفت به فکر ماست چی؟ زن داداشش دخترعموشونم ه ...

ببین نباید خیلی تهاجمی و با سلیطه بازی بگی بگو من الان تو ذهنم این آدم آدم بدی شد به خاطراین رفتارش بعدم بگو اگر به فکر ما بود بهت میگفت که مجلس زنونه بوده نمیگفت؟

با احتیاط راجبش حرف بزن بد شو نگو که خودش فلانه بهمانه

ولی غیر مستقیم بگو این کارش هم زشت بوده هم معنی ای نداشته بدون دلیل اینکارو کنه مگه اینکه بخاد بین مونو بهم بزنه من یه دختر غریبم و هیچ شناختی ازش نداشتم ولی با اینکارش برای من یه ذهنیت بد از خودش ساخت   

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

اون گوش میده بجز گاهی اما هیچ وقت مثل اون نمیتونم سختگیر باشم خدا کنه فقط بعدش درست بشه🥲😕خدایی هم ...

فداتبشم درست میشه الان یکم سنتون کمه به مرور زمان به این دورانتون میخندین 

خیلی دلم میخواد بهش برسم 

به همه چی به نگاهای بقیه به حرف زدنم به لباس پوشیدنم بیرون رفتنم حتی درس خوندنم

حتما پیش مشاور برین .... مشاور رفتن چیز بدی نیست اصلا .... برین که مشکلاتتون حل بشه و باهم به تفاهم برسین ... منم اوایل زندگی اختلاف زیاد داشتم با همسرم ، با مشاوره 80 درصدش حل شد 

دختر خوب دعوا بین همه هست ولی مدیریت کردن وضع خخییللییییی تاثیر گذاره اولا که دیگه گریه نکن چون گریه ...

خیلی دوسم داره اما خیلی تعصبیه و گاهی حرفایی میزنه به مغزم شک میکنم از. اولی که نامزد کردیم تا الان فقط یه بار بدون شال رفتم بیرون و دو سه بار با مانتو جلو باز همین دیگه هیچ وقت اون کارو نکردم بازم گیر میده حتی یه رژ ساده که بچهای 5 ساله هم میزنن گیر میده سعی میکنم درستش کنم چطوری گریم نگیره؟ متاسفانه هم زود ناراحت میشم هم زود گریه میکنم

به زن داداشش خیلی اعتماد نکن...کلا برای فامیل چه فامیل خودت چه همسر حد و مرز داشته باش و خیلی زیاد ا ...

نه هیچی بهشون نمیگم جز عمم که دیدم ازش آبی گرم نمیشه فقط همه جا پخش میشه دعواهامون دیگه نگفتم اما اون میگه به زن داداشش و داداشش و دوستاش و مادرش میگه بهش میگم ما الان نباید حریم خصوصی خودمون رو جار بزنیم همه جا میگه آره درست میگی باز میره میگه 

😂😂😂😂چه تاکتیکی لامصب من برینم بهش اونوقت مادرش زنگ میزنه نصیحتم میکنه در این حد خدا

😂😂😂

دخالت میکنن مگه؟ 

سعی کن اعتمادشو جلب کنی گیردادنش کمتر میشه 

غصه نخور دیوونه پاشو برقص💃تا کی غم بخوری جآنم؟تهش که هممون میمیریم؛