2777
2789
عنوان

چطور تو نامزدی میشه اطلاعات 🔞درموردش کسب کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 16900 بازدید | 251 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اینو میدونم ک دختر ندیده اگه هم میخواسته شرایطشو نداشته باباش روشون حساس بوده خانوادش مذهبی ان و ...

پس سرده

چون واقعیتش منم با خواستگارم در حال حاضر در رفت و آمدم با اینکه مذهبیه اما کاملا حس میکنم از کنارم نشستن هم تحریک میشه

خودشم میگه اذیت میشه

والا ما تا حرفای فلان فلان نمیزدیم آقا تحریک نمیشد اونم باید خیلی عمیق میرفتیم تو کار بعد از پشت گوشی اطلاع میداد 

منم همیشه نگران بودم قطع کنیم ج ق بزنه 

اگه در آینده که عروسی کردیم جلو مادرشوهر جان ببوستم ولی بعدش تلوتلو راه نره چی🥺

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

ویژگی های ظاهری مثل پر مویی بدن و رفتار مردانه راجبش صحبت میکنه بخصوص صمیمی تر بشید زیاد بهت میچسه ...

اینطوری ک معلومه من گرم ترم 

اون یه جیگر منم میگه من مورمورم میشه🙄

پس سردهچون واقعیتش منم با خواستگارم در حال حاضر در رفت و آمدم با اینکه مذهبیه اما کاملا حس میکنم از ...

دقیقا منم شوهرم شب خواستگاری ک صحبت میکردم دوزانو نشسته بود بعدها  بهم گف تحریک شده بوده و اونجاش ...شده بود خخ

ویژگی های ظاهری مثل پر مویی بدن و رفتار مردانه راجبش صحبت میکنه بخصوص صمیمی تر بشید زیاد بهت میچسه ...

ما هفت هشت ماهه باهمیم ولی اهل حرف زدن راجع ب این مسایل نیست ولی حضوری دست میزن بهم ولی بقولداسی ن اونجور ک انگار دختر ندیده باشه خیلی معمولی 

اسی 😂😂😂رمان زیاد خوندیااا

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
بیشتر ببینید