2777
2789
عنوان

چطور تو نامزدی میشه اطلاعات 🔞درموردش کسب کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 16900 بازدید | 251 پست

دوستان معاشقه برای زنا جذابتره تا مردا برای همین حس بهتر بیشتر دارن 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودت مگه تحریک شدی؟

دخترِ آذربایجان✨ یه ENTJ شدیدا مقتدر ، مستبد و مستقل🗿 معمولا صبور ، خیلی صبور و منطقی💯 حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم🤝 شاعر و تا حدی نویسنده🌝 کنکوریِ بسیار سخت کوش🎓 تا خرتناق در منجلاب سیاست🚬 معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚 

بیشتر ببینید

شوهر من با اینکه سنتی بود ازدواجمون شب خواستگاری ک تو اتاق صحبت کردیم بعدها گف که کامل بلند شده بود دیدم همش رو دوزانو نشسته بچم حالا فهمیدم که خودش گف علت اونجوری نشستنش همون بوده😂😂فک کن با صحبت کردنمون تحریک شده بود خخ

واقعیتشو بخوای یا دختر ندیده نیست یا سرده

نه اینو میدونم ک دختر ندیده اگه هم میخواسته شرایطشو نداشته باباش روشون حساس بوده خانوادش مذهبی ان و هیجوقت از خانوادش دور نبوده بچه خونگیه ی طورایی

چقد مسخره کردن همه🫠

بقبه رو نمد 

والا نامزد من بغلم میکنه

چن‌مین‌ کنارشم، 

میفهمم ک دلش میخواد از یچیزی😂

بعد هی میگم بابا ما ک کاری نکردیم چیزی‌نگفتیم😂

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀

چطور میشه فهمید سرد نیستن

ویژگی های ظاهری مثل پر مویی بدن و رفتار مردانه 

راجبش صحبت میکنه بخصوص صمیمی تر بشید  

زیاد بهت میچسه به عبارتی دست میزنه هی بهت

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️