2777
2789
عنوان

چگونه سلیطه باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 121 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک میکنم باید برم کلاس سلیطه آموزی به خودم باش یاد نمیگیرم میگم اما تو موقعیتش قرار گرفتنی یادم می‌ر ...

وآسه کسی که اینکاره نیست کار سختیه 😄

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

منم خیلی سعی کردم  نتونستم

چند بار سلیطه بازی در اوردم ،شبها خوابم نبرد  عذاب وجدان داشتم

با اینکه حق با من بود،باورت نمیشه سعی میکردم از دلشون در بیارم 

باید تو خون و ذاتت باشه که بی خیال زندگی کنی

فقط کم محلی و سکوت درد و چاره  هست

واقعا هم نمیشه من هر چقدر میگم اما نمیشه حتی جواب هم بدم آنقدر تو دلم خودم سرزنش میکنم که نکنه گناه ...

میفهمم چی میگی خودمم توو این شرایط قرار گرفتم

ببین یا باید جواب بدی و کلا فراموشش کنی

با بگذری

ترجیحم اینه که جواب بدی چون اگه چیزی نگی فکر میکنن بلد نیستی از حقت دفاع کنی

پس نه سلیطه بازی نه بی احترامی

یه جواب محکم بده و سکوت کن

طرف مقابلت مطممئنا دست از سرت برمیداره

وای عمه ی من سلطان سلیطه هاست  منم برادرزاده شم  مث خودش سلیطه ام  ولی تا کسی زری نزنه  ب کسی کاری ندارم 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

چرا نمیشه🤔😂 راحته ک

نیست فک کن یکی بهم یه چیزی بگه گریم میگیره بعد اگه بخوام جوابش بدم تپش قلب میگیرم حالت تهوع میگیرم دست و پام می‌لرزه بعد یا میگم یا نگم هم میام خونه هعی خودم سرزنش میکنم که چرا نگفتم یا مثلا یه جواب خوب نمیاد تو ذهنم که بگم 😂💔

چجوری میشه یکم بیشتر بگی

نمازت اول وقت باشه .صدقه بده .به فقرا کمک کن .

باخدا  حرف بزن صحبت کن .

رفیق باش دور دوستی هایی که اذیتت میکنند خط بکش ولی پیگیرشون باش.

کاری که میکنی ببین ازنظر اخلاقی درسته یا نه .

ولی گاهی حقت را بگیر گاهی جاها هست حقت را نگیر.مخصوصا برای مادر پدر معلم یا بین خواهر برادر.

سلیطه ادم بد اخلاق جاش بدترین جای جهنمه .

حتی نگاهش هم نفرت انگیزه .ادم از حضورش بی زاره .

یکی هست قیافه میگیره .ادا میاره خیلی خانوادگی بی ادبند .خودش گفته باید گرگ باشی کسی سواریت نشه ..ولی چون خدا را بیشتر دوست دارم فقط میگم خدا طرف را نبینم .ما مردامون اخلاق سگی دارند این دختره .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

خط قرمز هات رو مشخص کن. هرکسی ردشون کرد باهاش برخورد کن. اگه کسی بهت احترام نمیذاره، رابطه ات رو باهاش کم کن. اگه کسی حرف نامربوط زد درجا جوابش رو بده. اولاش نمیتونی جوابای خوبی بدی ولی کم کم راه میفتی. 

فقط به کسایی که بهت احترام میذارن زنگ بزن، لزومی نداره واسه مناسبتا به هرکسی پیام بدی یا زنگ بزنی.  

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
بهشت و جهنم بحثش جداست . من موندم چرا مردم آنقدر خوب جذب آدم های بیشعور میشن . خیلی خوب میتونن جو جم ...

به خاطره اینکه ابرو ریزی با دادو هوار راه میندازند .

برای اینکه جلوشون را بگیری فقط باید یا عین خودش بدتر کواب بدی 

یا دعا بخونی دهنش بسته شه 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
این نیازی به سلیطه بودن ندارهحد و حدودت رو خودت باید تعیین و رعایت کنی...جای سلطیه بودن جذبه داشته ب ...

خب همینو چطوری یاد بگیرم مثلا چطوری حد و حدود مشخص کنم و جذبه داشته باشم 

می‌دونی احساس میکنم همین زیاد خندیدنم باعث میشه بقیه هر جور دلشون بخواد باهام رفتار میکنن مثلا کمتر بخندم کسی نمیتونه هر چی دلش خواست بهم بگه 

خب همینو چطوری یاد بگیرم مثلا چطوری حد و حدود مشخص کنم و جذبه داشته باشم می‌دونی احساس میکنم همین زی ...

دقیقا زیاد خندیدن و شوخی کردن بیش از حد باعث میشه که مردم دیگه حد و مرز رو رعایت نکنن. از طرف سو استفاده کنن و دست کم بگیرنش و حتی رو حرفاش حساب باز نکنن!!! حتی دیگه غصه های طرف مقابل رو جدی نمیگیرن...

کتاب های خودسازی و خودشناسی مطالعه کن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه