2777
2789
عنوان

چگونه سلیطه باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 121 پست
کاری نداره ک هر کی خواست حرفی بزنه یطوری با جوابت پارش کن نتونه بیاد سمتت

خب مشکلم همون جوابس فک کن یکی بهم یه تیکه میندازه اونجا بهش میخندم میام خونه یادم میوفته باید جواب میدادم یا مثلا بعدا یه عالمه جواب میاد تو ذهنم تو موقعیتش نمیتونم بگم رو درواسی دارم اصن نمیتونم دل کسی بشکنم🥲😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلیطه بودن مظلوم بودن لازم نیست هردو به گناه میکشونه را ادم را بنده خوب خدا باش.

آخه اونجوری دهنم تو دنیا سرویس میشه که شده واقعا در مقابل بعضی ها نباید خوب بود اصلا نباید خوب بود چون همیشه دلتو میشکنن 

آخه اونجوری دهنم تو دنیا سرویس میشه که شده واقعا در مقابل بعضی ها نباید خوب بود اصلا نباید خوب بود چ ...

این نیازی به سلیطه بودن نداره

حد و حدودت رو خودت باید تعیین و رعایت کنی...

جای سلطیه بودن جذبه داشته باش. قاطع باش. محترمانه و با ادبیات درست حرفتو بزن و انتقاد کن. در نهایت ادب و احترام فاصله بگیر

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

سلیطه بودن خوب نیست والازبون دار باش مظلوم نباشنمیتونی یه شبه تغییر کنی کم کممثلا ببین علت اینکه نمی ...

اره همین منظورمه وگرنه نمیخوام که بدجنس باشم نمیخوام دیگه بزارم اذیتم کنم 

ریشش در اینه که از بچگی خواستم حقمو بگیرم زدن تو سرم گفتن صدات در نیاد میگن سلیطه ای تو جامعه ما به زنی که بتونه از خودش و حقش دفاع کنه میگن سلیطه 

سلیطه بودن خیلی زشته . بعضیا اصلا شعور ندارن ولی خیلی بلدن  نظرات جمع و به سمت خودشون جلب کنن و رو جمع تسلط پیدا میکنن. نمی دونم چی کار میکنن اگه می دونستم  این کار و میکردم

بنده خوب خدا باشی .طبق همون راهی که خدا میگه پیش برو .مسیر جوریه که کسی نمیتونه بهت بالای چشمت ابروه ...

جنبه فان داشت 

تا حالا ب هیشکی بدی نکردم خداروشکر خدا هم برام جبران کرده 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
سلیطه بودن خیلی زشته . بعضیا اصلا شعور ندارن ولی خیلی بلدن نظرات جمع و به سمت خودشون جلب کنن و رو ج ...

خیلی بیشعورند .جاشون تو جهنمه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
خیلی بیشعورند .جاشون تو جهنمه .

بهشت و جهنم بحثش جداست . من موندم چرا مردم آنقدر خوب جذب آدم های بیشعور میشن . خیلی خوب میتونن جو جمع و تو دست بگیرن همه رو مطیع خودشون کنن

نمیشی قشنگم از ماها برنمیاد متاسفانه😂ولییی رو خودت کار کن بتونی جواب بدیمنطقی نه با داد و هوار

واقعا هم نمیشه من هر چقدر میگم اما نمیشه حتی جواب هم بدم آنقدر تو دلم خودم سرزنش میکنم که نکنه گناه کردم و دل طرف شکستم دل خودم بشکنه بهتره تا عذاب وجدان حرفی که به طرف بزنم اما آدم واقعا دیگ خسته میشه از یه جا به بعد 💔🥲