من دلم میخواد سلیطه باشم دیگ خسته شدم از ساده و مظلوم بودن از خوب بودن دلم میخواد یه سلیطه واقعی باشم تا کسی نتونه بهم بگه بالا چشت ابروعه اصن بزار بگن بهم بی حیا یا سلیطه از سلیطه ها میترسن کسی نمیتونه اذیتشون کنه من خسته شدم از اینکه همش دلم میشکنه منم میخوام سلیطه باشم
کاری نداره ک هر کی خواست حرفی بزنه یطوری با جوابت پارش کن نتونه بیاد سمتت
خب مشکلم همون جوابس فک کن یکی بهم یه تیکه میندازه اونجا بهش میخندم میام خونه یادم میوفته باید جواب میدادم یا مثلا بعدا یه عالمه جواب میاد تو ذهنم تو موقعیتش نمیتونم بگم رو درواسی دارم اصن نمیتونم دل کسی بشکنم🥲😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلیطه بودن خیلی زشته . بعضیا اصلا شعور ندارن ولی خیلی بلدن نظرات جمع و به سمت خودشون جلب کنن و رو جمع تسلط پیدا میکنن. نمی دونم چی کار میکنن اگه می دونستم این کار و میکردم
نمیشی قشنگم از ماها برنمیاد متاسفانه😂ولییی رو خودت کار کن بتونی جواب بدیمنطقی نه با داد و هوار
واقعا هم نمیشه من هر چقدر میگم اما نمیشه حتی جواب هم بدم آنقدر تو دلم خودم سرزنش میکنم که نکنه گناه کردم و دل طرف شکستم دل خودم بشکنه بهتره تا عذاب وجدان حرفی که به طرف بزنم اما آدم واقعا دیگ خسته میشه از یه جا به بعد 💔🥲