2777
2789
عنوان

لباس عید چی میخرید خانوما

131 بازدید | 13 پست

؟ در حد یه دختر ۲۰ ساله چی بپوشم ؟ و سر سنگین باشم 

اسم یا عکس استایل بزارید بی زحمت برام 

چه رنگی باشه ؟ پوستم گندمیه روشن 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

کجا قراره برید؟

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شلوار واید میخام بگیرم من با یه مانتو کوتاه کتی تیره

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

رنگای تیرهمشکی،قهوه ای ،زرشکی ،سرمه ایاینا ب پوست روشن میانچجوری میخای باشه؟محجبه ای؟مانتو منظورته ی ...

فرقی نداره برام یه چی ک بشع بیرون پوشید 

محجبه ن 

من تو ذهنمه یه شلوار پلیسه واید فاق بلند بگیرم

با نیم تنه سوزن دوزی و کت 

ولی خب اینا فقط تو ذهنمه بعیده بخرم😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بیشتر ببینید
من تو ذهنمه یه شلوار پلیسه واید فاق بلند بگیرمبا نیم تنه سوزن دوزی و کت ولی خب اینا فقط تو ذهنمه بعی ...

باز خوبه تو تو ذهنت اینا رو داری.........من تو ذهنمم ندارم  

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

تو هر چی هم بپوشی چون سیرتت زشته فایده نداره

به نظر من تو یه آدم بیماری که خودتم تو تاپیکهات اعتراف کردی که مشکل روان داری

خدا کمکت کنه

کاش بدونی کسی که برای ختم قرآن نایب میشه باید پاک باشه نه بددهن و بی شخصیت ....

تو هر چی هم بپوشی چون سیرتت زشته فایده ندارهبه نظر من تو یه آدم بیماری که خودتم تو تاپیکهات اعتراف ک ...

حالا باز خوبه من تاپیکامو واسه اسکلی مث تو نگه میدارم. بری ۱۰ ساعت بگردی ببینی تو کدوم میتونی خودتا تخلیه مجاری کنی . 

تو که خودت دیگ فهمیدی چی هستی ک پاک کردی خانوم پاک و منزه . 

هر وقت تو فهمیدی عوض صلوات گذاشتن تو پروف یکم دهنت رو درس باز و بسته کنی منم بش فک میکنم . غصشو نخور .