2777
2789
عنوان

اسم پسر ک ب لیلی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 67 پست

ایلیا یا لیام

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عجیب که اولا به نظرم لیلا هستی میگی لیلی، بعد اصولا اسم پسر رو اگه بخوان ست کنن با اسم پدر در نظر می ...

عذر میخوام ولی بی ربط بود 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید

ببین بنظر من ست بودن با اسم مادر و پدر مهم نیست البته سلیقه و نظر خودت محترمه من فقط نظر خودم رو میگم 

ب نظر من تو نسل جدید باید اسمی رو بچت بزاری که دو روز بعد تو مدرسه رفت خجالت نکشه و کیف کنه از اسمش ی اسم جدید ولی عجیب غریب نباشه خوب باشه 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بیشتر ببینید
عجیب که اولا به نظرم لیلا هستی میگی لیلی، بعد اصولا اسم پسر رو اگه بخوان ست کنن با اسم پدر در نظر می ...

اسم مادربزرگ همسرم  ليلي !! تو شناسنامه هم همون ليلي نوشته چرا عجيبه اسم ليلي باشه؟!!🤔

از من میشنوی ست کردن رو کلا بذار کنار چون ی ایلیا هست فقط که اونم یجوریه اسم خوشگل بذار رو بچت اسم م ...

اره 

اروین خوبه یا تو این مدلا

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
لهراسب

واقعا😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
لهراسب

😂😂

اگه دوست داشتی یه صلوات برای شهدای غواص بفرست😔 لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  . کاربری دست ۲ نفر

بیشتر ببینید
ببین بنظر من ست بودن با اسم مادر و پدر مهم نیست البته سلیقه و نظر خودت محترمه من فقط نظر خودم رو میگ ...

درسته ولی واقعا هیچی ب ذهنم نمیرسه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
نميدونم ميپسندي يا نه اسم پسر دوستم ليامِ

خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
لیان قشنگه

اره بهتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اره اروین خوبه یا تو این مدلا

آروین بد نیست

بنظرم کارن ، رادمهر ، امیرعلی ، نیکان اینا خوبن 

برو تا سایت نام نیکو خیلی خوبه

اگه دوست داشتی یه صلوات برای شهدای غواص بفرست😔 لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  . کاربری دست ۲ نفر

بیشتر ببینید