2777
2789
عنوان

امتحان کلاس دومی

66 بازدید | 14 پست

سلام.پسرم کلاس دوم هست..ریاضیش تو خونه خوبه..همه جمع و تفریق رو تو خونه ذهنی حساب میکنه..محور بلده سکه ها رو بلده.‌جدول ارزش مکانی و جمع فرآیندی و تقریب و..‌ولی نمیدونم چرا سر امتحان تو کلاس خراب میکنه😔به معلم گفتم بشینه کنار خودت چون پیش بچه ها خراب میکنه حواسش جمع نمیکنه...

...

گفت باشه خیالت راحت ولی بازم پسرم سرجای خودش نشسته بود..نمیدونم چجوری امتحان داده استرس میگیرم..دوست ندارم قابل قبول بگیره‌.چون بلده.هرچی به معلم میگم یجوری واکنش میده انگار دروغ میگم..نذاشت برگه اش رو نگاه کنم..گفت خیالت راحت..نیاز به تلاش نمیگیره😒😐واقعا با همچین بچه ای چکار کنم..انگار تو امتحان نمیخواد تمرکز کنه یا واقعا چجوریه...کسی مثل من هست بچه اش؟

...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید استرس امتحان داره

تو خونه با همون شرایط ازش امتحان بگیر یعنی تعداد سوالاشو زمانش مثل امتحانای خودش باشه از امتحان دوم یکم سر صدا هم اضافه کن مثلا تلویزیون و روشن کن ولی صداش متوسط رو به کم باشه  چون هیچ وقت موقع امتحان سکوت کامل نیست 

بعد ببین چجوریه خرابه میکنه یا نه 

گفت باشه خیالت راحت ولی بازم پسرم سرجای خودش نشسته بود..نمیدونم چجوری امتحان داده استرس میگیرم..دوست ...

دختر من اینطور بود بردمش پیش مشاور درست شد

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

بچه ها به هم استرس میدن پسر من کلاس اوله چندباری که تعطیل شد و مجازی کلاس برگزار شد معلم که تکلیف میگفت اینا همه سر و صدا که من اول نوشتم من اول شدم من درست نوشتم پسر منم برای یک خط تکلیف استرسی شده بود نمیتونست درست بنویسه 😒 

مرسی روش خوبیه..زیاد کاربرگ میدم حل کنه..ولی بالاسرشم..

حتما زمان دارم باشه چون ممکنه توی مدرسه به خاطر تایم محدودش اینجوری استرس داشته باشه

یکیم اینکه خیلی درگیر نمرش نشین یعنی بهش نگین فردا که امتحان داری باید نمره بالا بگیری حتما 

من مدرسه که میرفتم وقتی سنم کم بود چون همش میترسیدم نمرم کم بشه استرس داشتم بابام قبل امتحان همیشه بهم میگفت فوقش صفر میگیری دیگه پایین تر از این نیست بعد از یک مدتی استرسم کم شد نمراتمم خوب بود

یکی دیگه هم توی امتحانایی که میگیرن ببین چیو اشتباه میکنه مثلا یاد نداره یا بی دقتی میکنه اگه بی دقتی کرد بهش یاد بدین که مثلا اول سوال و خوب بخونه بعد ببینه سوال ازش چی میخواد بعد اینکه امتحان به اندازه کافی وقت داره لازم نیست عجله کنه یا برگشو زودتر تحویل بده تا اخر بشینه اروم اروم ولی با دقت سوالارو حل کنه یا شایدم به خاطر استرسش اشتباه محاسباتی میکنه