2777
2789
عنوان

خیانت خیلی بده چجوری انقد نامردن

238 بازدید | 18 پست

واقعا شکستم

بعد کلی بخشش

شنیدم رابطه جنسی با دختر داشتع حالم بشدت بد شد

با پسر هم داشته ولی گذشت کردم 

اینکه با دختر داشته رو نمیتونم قبول کنم

اولین هاشو با ینفر دیگ تجربه کرده

اونم تو تایمی که من تو زندگیش بودم حالا نمیدونم قهر بودیم یا اشتی

اما اون کارشو کرده

منم کات کردم اما باز مقصر من شدم گفت دنبال بهونه بودی وگرنه چیزی نشده خلاف نکردم هه

کاربری دونفره😍😁 من خوشبخت ترینم

چقد عوضی بوده

بهتر که کات کردی

یه زباله از زندگیت کمتر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد عوضی بودهبهتر که کات کردییه زباله از زندگیت کمتر

همون

با دلم چجوری کنار بیام

مقصر منم هر خطاشو بخشیدم خیانتشو بخشیدم

اما اخه رابطه داشته رو چجوری ببخشم کاش دیگ خر نشم

خودش نشون داده ک ادم حسابی نیست خداتو شکر کن

ببین مردا واقعا موجودات غیر قابل تحملین اگ ازدواج ت برنامه های اینده ات هست لااقل کسیو انتخاب کن ک کمتر بهت ضربه بزنه

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
همونبا دلم چجوری کنار بیاممقصر منم هر خطاشو بخشیدم خیانتشو بخشیدماما اخه رابطه داشته رو چجوری ببخشم ...

خر بشی بهش مجوز اینو میدی صد بار دیگم بهت خیانت کنه

بعدم پسر و دختر نداره، خیانت خیانته دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
خودش نشون داده ک ادم حسابی نیست خداتو شکر کنببین مردا واقعا موجودات غیر قابل تحملین اگ ازدواج ت برنا ...

من سر این بهترین کیس هارو رد کردم

لیاقت نداشت واقعا 

من سر این بهترین کیس هارو رد کردملیاقت نداشت واقعا

بازم کیسای خوب برات پیش میاد عجله نکن 

فقط الان روح و روان خودتو از دست این مریض روانی نجات بده

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

حالا من چی بگم طرف زنش قهر بوده رفته بود ترکیه پزشکی بخونه با استادش ریخته بوده روهم اینارو الان می‌دونم از اون موقع نگفته بود  فکر میکردم مجرده و توعقد طلاق گرفته آمد مخ منو زد خداشاهده ازش راضی نیستم خداشاهده اگه میدونستم متاهله باهاش اصلا حرف نمیزدم خوب تو شناسنامه مهر طلاق بود اما سوری جدا شده بودن دلشون باهم بوده آمد دختری منو برداشت که من نرم از پیشش بعدم زنش آمد پیامو بلاک کرده بود رفتم تو گوشی قسمت بلوک دیدم به ژنه نوشته چون با یارو رابطه داشتی باید آزمایش هاتو کامل بدی دادی؟؟؟اچ پی وی همرو ژنه هم نوشته بود حواباش میاد می‌فرستم حال آیکان خوبه نکو تخم حروم بچه هم داره وای منو میگی دیونه شدم ولی حتی با اینکه دختریم و گرفت نمودم باهاش 🥲🥲🥲چون زنش داشت برمیگشت گفتم گناه داره این وسط زندگیم خراب شد خوب بگو کثافت تو که زنت داشته برمیکشته میکردی دوروز صبر کنی نری با کس دیگه اینجوری زنش رفت عشق و حال خودشم عشق و حال کرد من این وسط سوختم

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان