2777
2789
عنوان

برا روز مرد چیکار کردین بیاین تعریف کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 27 پست
الان این سواله؟😐برف شادی رو

چرا دعوا داری ؟! خب درست جمله بندی کن. این جمله یی بود که تو گفتی : نامزدمم شیرینی و نوشیدنی خرید ،ریختیم رو سر بابام

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا دعوا داری ؟! خب درست جمله بندی کن. این جمله یی بود که تو گفتی : نامزدمم شیرینی و نوشیدنی خرید ،ر ...

دعوا ندارم تو الان گارد گرفتی وا😐

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

دیروز صبح شوهرم چشمش باز کرد گفت امروز بریم خونه مامانم اینا خلاصه با بحث و دعوا صبح آغاز کردیم دلیلش اینه هروقت زیاد اومدیم خونشون دخالتاشون شروع شد   بعد رفت سرکار اومد خونه غروب اومدیم خونه مامانش اینا پونصد به پدر شوهرم کادو داد من هیچی نگفتم خودش گفت شماره کارت بابات بده پونصدم واسه بابای تو بزنم واسه کادو آخه از خانوادم پنج ساعت دورم خلاصه قرار شده که امروز زنگ بزنیم به بابام تبریک بگیم و کادو بدیم واسه شوهرمم هیچی نخریدم فقط تبریک گفتم آخه همه پولامون میذاریم رو هم پس انداز میکنیم 

هیچ کاری نکردیم

زندگی عادی

دلیلشم نمیگم چون اون وقت میریزن سرم حوصله بعضی کاربرارو ندارم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

شلوار جین+جوراب+حوله+لباس زیر+جاکلیدی+کاردستی

اینا کادو هامون بود

شوهرم به خاطر شغلش دوازده شب اومد

از خستگی نمیتونست بره دست هاش رو بشوره

یکم نشست بعد شام خوردیم

دراز کشیده بود تلویزیون میدید من و پسرم و دخترم رفتیم اتاق کادو بیاریم

پسر بزرگم هم صدای تلویزیون رو قطع کرد ویه آهنگ راغب که برای پدر بود گذاشت

وقتی کادو به دست اومدیم شوهرم گریه اش گرفت

کادو هارو دادیم و دیده بوسی کردیم

کادو هارو بغل کرده بود باز نمی‌کرد و اشک می‌ریخت

چایی با پشمک آوردم

بعد چایی کادو هارو باز کرد ولی همچنان گریه می کرد

خیلی سورپرایز شده بود

البته من تعجب کردم چون معمولا کادو میدیم به هم

ولی اینبار انگار یه جور دیگه براش عزیز بود

ببخشید طولانی شد

تجربه جالبی بود گفتم به اشتراک بذارم 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

هیچ کاری نکردیمزندگی عادیدلیلشم نمیگم چون اون وقت میریزن سرم حوصله بعضی کاربرارو ندارم

ی توضیح ریز بده کنجکاو شدم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بیشتر ببینید
هیچی با همسرمون بحثمون شد الانم با هم حرف نمیزنیمخودم ناهار میرم خونه مامانم مامانم کادو خریده برا ب ...

بهونه ی آشتیتون جوره خب 

دست ب کار شو یه هدیه براش بخر با گل بهش بده 

بنویس هرچند باهات قهرم ولی عشق دلمی

شلوار جین+جوراب+حوله+لباس زیر+جاکلیدی+کاردستیاینا کادو هامون بودشوهرم به خاطر شغلش دوازده شب اومداز ...

چقدرررر خوبب🥺😍😍

دعا کنین کنکور قبول شم،لذت وصل نداند مگر آن سوخته ایکه پس از دوری بسیار به یاری برسدکاش برسم کاش بشه💔

ی توضیح ریز بده کنجکاو شدم

نمیشه شر میشه منم کاربریمو دوس دارم 😁

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊