2777
2789
عنوان

ابله مرغان

70 بازدید | 13 پست

خواهرم ابله گرفته منم از دیروز خارش دارم و دوتا دونه مثل خواهرم روی شکمم در اومده...چیکار کنم؟۲هفته دیگه ام دانشگاه باید برم🚶رد دونه ها تا کی میره؟ای خداااا

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست نزنیاااا‌ رد‌شون‌ چال میشه اونوقت باید بدی لیزر

نه دست نمیزنم

کف پا هم در میاد؟

چند وقت طول می‌کشه ردش از بین بره؟

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
برو دکتر قرص میده کمتر دونه میزنی

اره امروز میرم

کاش خفیف باشه

نه دست نمیزنمکف پا هم در میاد؟چند وقت طول می‌کشه ردش از بین بره؟

والا من پارسال گرفتن در نیومد

ولی عادیه‌ که کف پا در بیاد

دکتر بمن‌ میگفت از سر‌ تا نوک پا،کبد،معده،روده،چشم ممکنه‌ در بیاد

دو هفته دیگه خوب میشی فقط زخم می مونه.. که کم کم می افته 

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم
والا من پارسال گرفتن در نیومدولی عادیه‌ که کف پا در بیاددکتر بمن‌ میگفت از سر‌ تا نوک پا،کبد،معده،رو ...

ای بابا پس چجوری برم دانشگاه😭

ممنون عزیزم❤️❤️

برای بزرگترا رو زونا میگن فک کنم و شدید میشه کلا هرچقد بچه سال تر باشی اذیتش کمه

۱۸سالمه