خواهرم ابله گرفته منم از دیروز خارش دارم و دوتا دونه مثل خواهرم روی شکمم در اومده...چیکار کنم؟۲هفته دیگه ام دانشگاه باید برم🚶رد دونه ها تا کی میره؟ای خداااا
بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دست نزنیاااا ردشون چال میشه اونوقت باید بدی لیزر
نه دست نمیزنم
کف پا هم در میاد؟
چند وقت طول میکشه ردش از بین بره؟
بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
والا من پارسال گرفتن در نیومدولی عادیه که کف پا در بیاددکتر بمن میگفت از سر تا نوک پا،کبد،معده،رو ...
ای بابا پس چجوری برم دانشگاه😭
ممنون عزیزم❤️❤️
برای بزرگترا رو زونا میگن فک کنم و شدید میشه کلا هرچقد بچه سال تر باشی اذیتش کمه
۱۸سالمه