2777
2789

اخه کدوم کنکوری ۱۰ صب از خواب پا میشه اونم پشت‌کنکوری ک دیر شروع کرده حالم از خودم بهم میخوره نمیدونم چرا انقد بی ارادم کاش بمیرمم💔💔

کاربری دست دونفره😃

خانوما مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

طوری نیست به جاش از شب هاتم بیشتر استفاده کن.منم صبح ها درس نمیفهمیدم ولی نصف شب عالی پیش میرفتم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ساعت دهه چجوری کل روز رو از دست دادی؟؟؟

تا ۱۲ شب اگه دوساعت هم تلف ناهار و شام کنی ۱۲ ساعت وقت داری درس بخونی

اصلا بگیم ۳ ساعت هم وقت تلف کنی باز ۹ ساعت میتونی بخونی

اصل موضوع صبح زود بیدار شدن نیست

اصل موضوع درس خوندن و رسیدن به برنامه ست!!!

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

۱۲

10 ساعت خواب تو حالت نرمال برای سن ماها زیاده.. ولی شاید دلیل داشته باشه زیاد خوابیدنت.. مثلا کمبود خواب داشته باشی یا استرس یا افسردگی

اگه از بچگیت همینطوری بودی زنگ بذار هر هفته ی ربع زودتر بیدار شو.. امروز ده بیدار شدی ی هفته ساعتتو بذار ی ربع به ده هفته بعدی نه و نیم و هیمنطور ادامه بده

🌊as deep as the Pacific Ocean