2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم گف میخام ب خودم برسم

781 بازدید | 30 پست

۲۵ سالمونه هیکلش خیلی درشته ماشالا ولی هنوز بچه میزنه افکارش

من تو فکراین بودم طلاهامو بفروشم ی پولم اون بزاره روش ی زمین بخریم پس انداز بشه برامون

تازه ۱ ساله ازدواج کردیم

دیشب ک رفتیم بیرون گف میخام برم ب خودم برسم هم دندونامو درست کنم کامپوزیت کنم هم موکاشت کنم هم بینیمو عمل کنم

ازاین ک ب فکر زندگی جم کردن برای این مرد بودم پشیمون شدم

گفتم اتفاقا منم میخام برم ب خودم برسم بینی عمل کنم و دندونامو درست کنم ابرومو لیف کنم

بنظرتون واس اینجور مردایی ک چهره مهمه براشون نباید دل سوزوند ن؟از دیشب انقد بدم اومده ازش 

خانوما مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا

خب مگه بده به ظاهرش برسه؟

حداقل دندون که دیگه واجبه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید