2777
2789
عنوان

شوهر دخترداییم آدم خیلی عجیبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 62 پست
مادربزرگ من ی دعوایی انداخته کهامروز مجبورم با اعصاب خورد برم با پدربزرگم حرف بزنم اتهام از رو مادرم ...

الاهییی عزیزمم☹️درکت میکنم عمیقا چونکه اینجا همش میگن جاری فلان مادر شوهر فلان آدم درک میکنه میگه خوب عادیع...

ولی وقتی خواهرت از صدتا دشمن بدتر باشه بدبخواه باشه حسود باشه واقعا درد آوره...

مامان بابای منم از اول اون مدیریت که باید نداشتن الان شد این وضعیت

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
تچاره شاید نباید اصلا اینکارو میکردم، یعنی فقط من باعث سوتفاهمم؟! بقیه خانمای فامیل سوتفاهم نیستن!

همه زنا قبل تو سوتفاهم بودن😂

ولی خداییش زیرسر دختر داییته. من ی دختر خاله داشتم خععلی مچ بودیم باهم. بعد میدیم رفتار خانوادش با ما عوض شده به حدی که وقتی با هم حرف میزدیم میومدن صداش میزدن میبردنش اونم با ی حالت بد. بعد ها فهمیدم پیش من خوبه پشت سرم چه حرفهایی که نمیزنه. مراقب اینجور فامیل باش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم اون بنده خدا که پیجش باز بود، من پیجشو فالو داشتم. اون طبق نرم خانواده بک نداده بود برام عج ...

دیگ پ نمیدونیم تو ک از نزدیک میبینی میشناسی دلیلشو متوجه نشدی کسیم مطمئن باش متوجه نمیشه اینجا

.

الاهییی عزیزمم☹️درکت میکنم عمیقا چونکه اینجا همش میگن جاری فلان مادر شوهر فلان آدم درک میکنه میگه خو ...

مادربزرگ من انقدر کَلَم و بی غیرت که تا دم خونه خالم شهر عریب رفت ولی خالم از ترس شوهر خاله بی ناموسم بهش از پنجره اشاره کرد برگردین شهر خودتون چرا؟ چون همون لحظه شوهرخالم داشت کتکش میزد که چرا فامیلات میان اینجا

ی عذابی کشیدیم من تو خفقان میرم تو دستشویی زار میزنم از بس اینا مارو اذیت کردن موهای مادر من سفید شده انقدر منتم میکنه که برو تو نی نی سایت تعریف بکن ببینن حق با کیه

مادربزرگ من علت بدبختی همه بچه هاشه برای بچه هاش دعا میگیره که کلفتیشو کنن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
ببخشید که میگم شاید از شما خوشش نمیاد

من اصلا با ایشون برخوردی نداشتم که خوشش نیاد، رفتار و ظاهر متفاوتی هم نداشتم

جز اینکه خیلی از خانومای فامیل مثلا عکسشونو پروف نمیذارن ولی من میذارم . در همین حد 

من اصلا با ایشون برخوردی نداشتم که خوشش نیاد، رفتار و ظاهر متفاوتی هم نداشتمجز اینکه خیلی از خانومای ...

نه نمیگم ایراد از شماست یا کاری کردین میگم شاید بی دلیل از شما خوشش نمیاد البته شاید.

شاید ی چیزی هس ک‌درخاستتو قبول نکرده

منم همینجوری شدم شوهر دختر عموم فالوم‌کرد ی ۷،۸ سالی ام از من کوچیکتره.منم بک دادم‌و اینا

ی دفعه استوری گذاشتم اون ریپلای کرد اخرشم قلب قرمز گذاشته بود و شوهرم دید

مجبورم کرد انفالو کنم

هنوزم ک هنوزه ازش خجالت میکشم با خودش بگه چ بی جنبه بود ک انفالو‌ کرده

مادربزرگ من انقدر کَلَم و بی غیرت که تا دم خونه خالم شهر عریب رفت ولی خالم از ترس شوهر خاله بی ناموس ...

من مادرتو درک میکنم کاملا حق باهاشه

منم همینم هر کار کنم آخرش اونا با غربتی بازی و هوجی گری حرفشونو به کرسی میشونن

خدا بگم اینجور ادما رو چیکار کنه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
من مادرتو درک میکنم کاملا حق باهاشهمنم همینم هر کار کنم آخرش اونا با غربتی بازی و هوجی گری حرفشونو ب ...

خدا کمکت کنه واست دعاا میکنم

الهی خدا بهت صبر بده مادر

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂