2777
2789
عنوان

شوهراتون محدودتون میکننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 67 پست
من تو کار دانشگاه فقط تشویق میکنه میگه بخونولی اصلا اصلا شکاک نیست فقط میگه من بدبینم به مردای دیگه ...

از من بشنو یه مرد تو موردی به زنش گیر میده که خودش چشم و گوشش اونجا میچرخه

کاربری مال ۲ نفره🦥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط شوهر باید مثل چی کار کنه برای ما و ما هم هر کاری میخواهیم بکنیم.حتی خدا هم نمیتونه برای ما قانون ...

من همچین چیزی نگفتم 

ما خانم ها دقیقا مثل آقایون حق و حقوقی داریم

بیرون رفتن با دوستان مسئله ای نیست که به آقا مرتبط باشه ، مگه اینکه متقابل باشه!!

کنترل ورود و خروج و این نوع محدودیت ها ، به دلیل بیماری «تعصب بیجا» از سمت آقاست.

فردا دختر این خانم هم قربانی میشه

همون اایزابل هستم 🩷

من ب شخصه خودم پوششم خوبه اگه ازدواج هم کنم رو پوشش شوهرمم حساس میشم ک شلوارک اینا نپوشه بیرون یا لباس های جلف

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

سلام عزیزم وا چه بی منطق 🤦‍♀️🫠 از این اتفاق ها زیاد پیش میاد😁 منم زیاد تعلیق شدم

من اکانت قدیمی خودمو از دست دادم به لطف دوستان

اینا که چیزی نیست رزا جون ، فدای سر شما😄

همون اایزابل هستم 🩷

چی بگم نه خانوادگی اونجورن من وقتی عقد کردم رفتم خونه شون دیدم پدر و مادر از خودش بدتر یا دیدم عمو ه ...

خدا شاهده هر خانواده انقدر سخت و شکاکی مشکل اخلاقی دارن فقط باید وایستی گندش کامل در بیاد

من ب شخصه خودم پوششم خوبه اگه ازدواج هم کنم رو پوشش شوهرمم حساس میشم ک شلوارک اینا نپوشه بیرون یا لب ...

اخه مرد چیه به پوشش گیر بدی ولکن

یارو فاز برمیداره میگه من کیم که زنم اینجور غیرتیه لابد خیلی سر ترم

اخه مرد چیه به پوشش گیر بدی ولکنیارو فاز برمیداره میگه من کیم که زنم اینجور غیرتیه لابد خیلی سر ترم

چی بگم والا اصلا نمیشه ب ساز اینا رقصید

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من اکانت قدیمی خودمو از دست دادم به لطف دوستاناینا که چیزی نیست رزا جون ، فدای سر شما😄

اره منم یکی از اکانت هام به فنا رفت قدیمی هم بود 🤦‍♀️🫠 

ای جانم عزیزم 

فدا سرمون بابا   بچه هستن دیگه نباید جدی شون گرفت اینجارو با مدرسه یکی گرفتن 🤭 

شمارو خیلی دوست دارم  خیلی دختر خانوم مودب و مهربونی هستی امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی  

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
وقتی نمیشه عوضش کرد باید طلاق گرفتوقتی این کارا رو میکنه حق زندگی رو ازت میگیره . بهت اعتماد نداره . ...

فعلا که اسم خیانت و نیاورده استارتر 

اگه اینجور که شما میگین نصف ایران باید طلاق بگیرن 

☺️