2777
2789
عنوان

شوهراتون محدودتون میکننن

1091 بازدید | 67 پست

شوهر من نمیزاره کار کنم

نمیزاره اصلا با دوستام بیرون برم فقط با مادر و خاله

دانشگاه میرم ولی

رو پوششم حساسه گیر میده باید جلو مانتو تو ببندی خو الان اصلا مانتو جلو بسته نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه کاری نداره پوشش خودم رعایت میکنم یعنی درمورد پوشش طرزفگرمون یکیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

واااا😐معلومه که نه

بخواد به من گیر بده میزنم در یه جاش تا یه سال نتونه تکون بخوره

هم کار میکنم هم لباس آزاد میپوشم هم بیرون میرم حتی خبرم نمیدم

ینی این چیزا رو قبل ازدواج تعیین تکلیف نمیکنین؟

من بخواد محدودم کنه سر هر چیزی فوووری طلاق

کاربری مال ۲ نفره🦥
ما یک سال قبل ازدواج باهم بودیم اصلا براش مهم نبود از وقتی عقد کردیم خیلی سخت گیر شد

شناخت کافی نداشتی. 

بعدشم اگه قبل از ازدواج پوششت باز بوده غلط میکنه بگه اون جوری باش ک من میگم، بگو تو منو اونجوری دیدی پسندیدی پس لزومی نداره باب میلت بگردم محجبه میهواستی میرفتی با یکی دیگه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.