2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوما مامانم مریضهخیییییلی حالش بدهلطفا هر کس از ته دلش راضیه۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفابر ...

انشاالله هر چه زودتر لباس عافیت بپوشن وسر حال سلامت بشن هم حمد و توحید هم صلوات فرستادم 

فک کن ما صبح که از خواب پا میشیم حتی سرکار هم نمیریم و همش توی خونه ایم.

توی خونه هم ب کارا مورد علاقه نمیرسیم، فقط کارای تکراری و جنگ‌اعصاب با بچه😂

ب این همه تلاش و درس فکر میکنیم و میگیم چیشد؟🤔

اینو برا مزاح گفتم تا بدونی همین بیرون رفتن از خونه چقددددر برا روحیه‌ت مفیدتره و خانمای خانه دار که غریبن واقعا تنهان.

ببین اینکاری که گفتمو اگر انجام بدی وااااقعا معجزشو میبینی.

اگر انجام‌ندی هم‌ یعمی از شرایط فعلیت راضی هستی.

اگر برا خودت هدفی بذاری ازین سردرگمی درمیای.

یبار باخودت فکر کن چرا من زنده ام و آفریده شدم؟

حالا که به هرعلتی تو این دنیام دلم میخواد چکار کنم؟ به کجاها برسم؟ مادی و معنوی؟

اول بشین فارغ از شرایط اجتماعی و خانواده و اقتصادی و هرچیز دیگری، بنویس آرزوهات چیه

ریز تا درشت آرزوهاتو بنویس حتی اگر تالا بهش فک نکردی حالا فک کن

حتی اگر مسخره یا محال بنظر میاد بنویس.

اینکه تا قبل از مردن دلت میخواد چه چیزهایی رو تجربه کنی؟

بعد

یه کاغذ بذار جلوت و بشین فکرکن ده‌سال آینده دوس داری توی چه جایگاهی باشی؟ مثلا اگر سی سالته دوس داری تا چهل سالگی کجا باشی(شخصی، علمی، جسمی، معنوی، اقتصادی، خانوادگی، اجتماعی)

بعد بنویس تا سه سال آینده دوس داری کجا باشی؟

بعد بنویس تا یکسال آینده دوس داری کجا باشی؟ مثلا اسفند و فروردین بنویس که مایلی تا فروردین آینده چه دستاوردهای کوچک و بزرگی داشته باشی؟

در راستای همین، اولین قدم رو بردار

مثلا میخوای لاغر کنی برو باشگاه اسم بنویس یا رژیمو شروع کن.

من اول همین ماه هم برنامه سه ماهه نوشتم برا کار و بارام و هدفام و کارای باقی‌مونده تا عید.

پس الانم میتونی برا استارت برنامه دوماهه تا عید بریزی.

اگر عادت کنی ب این‌کار، و استمرار داشته باشی، قشنگ میدونی هرساعت از زندگیتو باید چطور بگذرونی و دچار روزمرگی نمیشی و  عمرت هم پر از دستاورد میشه و مفید زندگی میکنی.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.