2777
2789
عنوان

داستان اولین باری که عاشق شدم (بیایین خانوما)

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 67 پست

الان من عاشقم بدون اینکه بدونه
عکساشو نگاه میکنم
هر شب تو خیالم باهاش حرف میزنم
ولی اون نمیدونه! فکر میکنه کسی دیکه تو زندگیمه و دیگه منو نمیخواد

الان 8 سال گذشته. ولی  من هنوز نتونستم فراموشش کنم
ینظرتون بهش پیام بدم و بگم اون دختری که فکر میکنه نیستم. بهش خیانت نکردم و اینا همش دروغای اون دوست هوضین بوده که رابطه ما رو خراب کنه

چیمار کنم بنطرتون تو این 8سال یک ثانیه هم از ذهتم بیرون نرفته
بنظرتون بهش پیام بدم واکنشش چیه؟ بعد این همه سال؟ ینی هنوزم دوسم داره :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان من عاشقم بدون اینکه بدونهعکساشو نگاه میکنمهر شب تو خیالم باهاش حرف میزنمولی اون نمیدونه! فکر می ...

من اکه جای شمابودم یه جاهرطورشدهدقرارمیزاشتم وتمام حرفهام ردمیگفتم هرچندکه دیراقدام کردی واشتباه زیادکردی.اماتلاش خودم رومیکردم همه چی رومیگفتم اصلا شایدهیچوقت برنگرده شایددوست نداشته باشه اماهمیشه حرف بزت،حرف بزن ومنتظرجوابش هم نمون برو.اگه دوستت داشته باشه میادنداشته نباشه نه،حداقل تکلیفت باخودت مشخص میشه.دخترتوچطورای همه سال صبرکردی وحرف نزدی

من اکه جای شمابودم یه جاهرطورشدهدقرارمیزاشتم وتمام حرفهام ردمیگفتم هرچندکه دیراقدام کردی واشتباه زیا ...

بابام تهدیدم کرده دیگه سمتش نرم
وگرنه یه بلایی سر جفتمون میاره :)
از طرفی هم اون اگر عاشقم بود الان با یکی دیگه تو رابطه نبود
میترسم از روزی که خبر ازدواجشون رو بشنوم....