2777
2789
عنوان

اگه یه نفر اول از چهره طرف خوشش نیاد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 25 پست

من خودم نامزد بودم اولش طرف اوکی بود نمیدونم چی شد از این رو به اون رو شد 

بعد مادرش اومد بهم گفت دماغتو عمل کن پسرم خوشش بیاد هنوز بعد ده سال یادم نمیره توهینش 

یعنی من دماغمو عمل میکردم پسره دوسم داشت؟اگرم داشت دیگه اون آدم سابق نمیشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم چون دختر آدمه آدم آهنی که نیست گاهی ممکنه نتونه به خودش برسه یا همیشه که قرار نیست آرایش کرد ...

نه عزیزم آرایش کردن که کلا من آرایش نمیکنم 

الان واقعا بدون آرایش خوشگل شدم خیلییییی اصلا به خودم از لحاظ روتین پوستی اینا رسیدم لباس خوب و ...

این مدی مثلا

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بیشتر ببینید

اکسم اوایل درباره دوست دختر قبلیش مدل شکست عشقی حرف می‌زد و مظلوم نمایی می‌کرد بعدا فهمیدم کلک همیشگیش جلوی دخترا بود ادای غم و احساسی بودن

آخرای رابطمون از دهنش پرید اول ک اون دختر دیده بود از قیافش خوشش نیومده. برگشته شهرمون 

بعد دختره زنگ زده و محبت کلامی کرده و اینم عاشقش شده 

بعله دوبار ترتیب اون داد بعدم راحت گفت مامانم اجازه نمیده باهات ازدواج کنم و ولش کرده بود 

سلام شما جلسه ی اول که شخصی را میبینی نیاز نیست که خوشت بیاد از چهرش، باید چهرش قابل قبول باشه و یا حس بدی بهش نداشته باشی. چون با گدشت زمان اگر اخلاقش خوب باشه چهرشم به دلت میشینه. 

ولی اگه کسی را دیدی و همون لحظه از قیافش بدت اومد ممکنه این حس همیشه باهات بمونه. 

در کل بهتره با مشاور صحبت کنی

بگو تو هم کلا تایپ من نیستی فردا هم میاد میگه عادی شده برام قیافه ت باور کن

ایشون طرفش هر حرفی بزنه بازم دل نمیکنه 

پس بهتره ادامه ندیم به نظرم

چون حرف ما تغییری روش ایجاد نمیکنه

حالا هی ما بگیم

یه دختر خوب😂😍
من خودم نامزد بودم اولش طرف اوکی بود نمیدونم چی شد از این رو به اون رو شد بعد مادرش اومد بهم گفت دما ...

وای منم واقعا ناراحت شدم اولششششش خیلیییی ولی من اولا اصلا به خودم نمی‌رسیدند اصلا مثلا آرایش اینا نه هااا کلا الانم آرایش نمیکنم ولی به خودم میرسم و بعد سن بلوغ کلا چهره عوض شد 

نمیدونم حالا قبولش کنم یا نه 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بیشتر ببینید
بگو تو هم کلا تایپ من نیستی فردا هم میاد میگه عادی شده برام قیافه ت باور کن

آره راس میگی اون  اون زمان قلب منو شکست واقعا

بیشتر ببینید
نه عزیزم آرایش کردن که کلا من آرایش نمیکنم الان واقعا بدون آرایش خوشگل شدم خیلییییی اصلا به خودم از ...

همونم نه اینجور آدمها که خیلی به زیبایی اهمیت میدن فایده ندارند طرف باید خود واقعیتو دوست داشته باشه

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
وای منم واقعا ناراحت شدم اولششششش خیلیییی ولی من اولا اصلا به خودم نمی‌رسیدند اصلا مثلا آرایش اینا ن ...

ببین گلم این کاملا طبیعیه بزرگتر شدی به بلوغ رسیدی صورتت جاافتاده تر شده معلومه روز به روزم زیباتر میشی 

ولی اینکه یکی بگه اون موقع خوشم نیومده الان خوشم میاد (فقط به خاطر ظاهر) به نظرم زیبا نیست بازم خوددانی