2777
2789
عنوان

قرار بود بریم سفر شوهرم تنها رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 33 پست

عزیزم خب سرگیجه درحدی که بخوای بخوری زمین نشونه خوبی نیست، یه دکتر برو، متخصص داخلی برو اول که اگه حس کرد مشکل خاصی داری ارجاعت بده به متخصص مربوطه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالابنده خدا خودش راضیه شوهرشو فرستاده۴نفرپیگیرن‌عجب شوهری داری_خداشاهده اینجا به طلاق نرسونن طرفو آروم نمیگگیرن😂😂

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
حالابنده خدا خودش راضیه شوهرشو فرستاده۴نفرپیگیرن‌عجب شوهری داری_خداشاهده اینجا به طلاق نرسونن طرفو آ ...

خب دلیلی نداشت که بمونه من میدونستم چند ساعت بعد ردیف میشم اونم فردا برمیگرده فک میکنم رفته ماموریت

همسرم چند ماهی هست گرفتار مشکلات وحشتناکی شده دلم خواست یکم خوش بگذرونه

آزمایش بدم ؟نمیدونم چه دکتری برم

دکتر داخلی برو،پریود نیستی یا نمیخوای بشی،یا باردار باشی؟ شاید سرما خوردی، یا قندت پایین،یا گوش ات عفونت کرده،یا ممکنه یهویی که بلند میشی بدن تعادلش بهم میریزه سرت گیج میره،دلیل بسیار داره

دکتر داخلی برو،پریود نیستی یا نمیخوای بشی،یا باردار باشی؟ شاید سرما خوردی، یا قندت پایین،یا گوش ات ع ...

نه پریود که نیستم باردارم خیلی بعید میدونم 

الان که استراحت کردم فقط یکم سردرد دارم

خودم حس میکنم بخاطر کن خوابی و خستگی بوده 

اما علت درد سینه رو نمیدونم اونم هردو

میگم شاید مشکلات هورمونی باشه 

خب دلیلی نداشت که بمونه من میدونستم چند ساعت بعد ردیف میشم اونم فردا برمیگرده فک میکنم رفته ماموریته ...

آفرین به شماعزیزم که درک دارین

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
عزیزم منم این سری بعد از این که پریودم تموم شد سینه هام درد گرفت،خودم تعجب کردم،ولی الان خوب شد

آره عجیبه برام

خدای نکرده اگه توده ای چیزی هم باشه باید یکیشون درد کنه نه هردو