2777
2789
عنوان

ارشد پرستاری یا گسترش کارم

269 بازدید | 40 پست

سلام اول عید همگی مبارک . خانم ها من شاغلم و پرستارم و درامدم خوبه و استخدامم یه پسر دو ساله دارم و طلاق گرفتم  و با مامانم اینا زندگی میکنم خونوادم حمایتم میکنن. تو سرم افتاده یه مرکز پانسمان و تزریقات بزنم که اونم چالش های خودشو داره ولی دلم ارشد ویژه هم میخاد . ارشد رو برای حفظ سوادم و پرستیجر اش راستش ولی علاقه دارم به رشته ام خب . خونه و ماشین خریدم . نمیدونم با این اوصاف برم سمت گسترش کارم یا ارشد خوندن ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شهرستانی ک هستی، دانشکده پرستاری داره، اگه لره بفمر هیت علمی شدن بتش خ بهتره

خب استخدام شدم دیگه . ولی همش فکر میکنم داره سوادم ته میکشه . میتونم برم بخش چون سابقه ام خوبه ها اورژانس رفتم چون خودم هد نرسم برنامه دست خودمه و کلا تسلط دارم به خیلی از مهارت ها و بماند سابقه کار ای سی یو چقد تاثیر داره در سواد دارویی