2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم

ببین کاش میشد برات وویس اصلی خانم نیلچی تو ایتا بفرستم که اثرش رو بفهمی و محکم پیش بری. ولی نمیشه

از الان تا آخر عمرت مداوم روزی پنج تا سوره انسان به نیت این بچت می‌خونی و هدیه می کنی به امام زمان. دقیقا پنج تا بشه. تو یا پدرش هم فقط باید بخونید. خوب خوب میشه. من سه ساله روزی ده تا برای دو تا پسرم میخونم و معجزش رو دیدم

یه رفیق شهید هر کی به دلته برای پسرت انتخاب کن و همیشه باهاش درددل کن و براش صلوات و ....بفرست و بخواه برای پسرت دعا کنه

این دو تا اصلی بود

حالا اگه دوست داری برو تاپیک ماورایی من و هر روز هفت تا آیت الکرسی، احتجاب، ده آیه بقره و شصت قاف از هر کدوم یه بار بخون و دستور گلاب قرآنی رو انجام بده که برای همتون خوبه

فقط اون پنج تا سوره انسان رو ترک نکن.

مزد دستم برای ظهور دعا کن

ببین کاش میشد برات وویس اصلی خانم نیلچی تو ایتا بفرستم که اثرش رو بفهمی و محکم پیش بری. ولی نمیشهاز ...

مرسی عزییییزم حتما ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }