2777
2789
عنوان

مادرا همه بیان

352 بازدید | 68 پست

هیچوقت به بچتون نگید برو از خونه من بیرون

نگو اینو دیگه نمیخوام سرکش شده

حتی توی عصبانیت

حتی اگه بدترین بچه دنیا بود

مادر من،زمستون پارسال به خواهر18ساله م برای چندمین بار طبق روال عصبانیتش گفت برو از خونم بیرون

واونم مثل قبل رفت

ولی دیگه برنگشت

رفت خوابگاه موند

کار پیدا کرد

الانم با همه اشتی هست

ولی با مامانم نه

هرچی مامانم رفت دنبالش گریه کرد

معذرت خواست 

پیام داد،تولدتشو تبریک گفت،دیگه بر نگشت

روز مادر تبریک نگفت

مادرم هرروز بغض داره،گریه میکنه،پرخاشگر وزودرنج شده،همش ترس از دست دادن بچه های دیگشو داره،بابام مامانمو مقصر میدونه

خواهرم تصمیم داره بره شهر دیگه و بعدها بره کشوردیگه

وما همین صداشم دیگه نمیتونیم بشنویم

لطفا ازتون خواهش میکنم

بابچه هاتون رفیق باشید ومحیط خونه رو براش امن کنید

خانوما مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی خوب گفتی واقعا این جملات خیلی سنگینه

اما فک نمیکنی خواهرتون هم زیادی داره واکنش نشون میده احتمال میدم کدورت دیگه ای هم بوده از قبل شایدم این حرف بهانه ای بوده ک بره و به آرزوهاش برسه 

ای وای چه سخت...خوبه بابات اجازت داده که بره خوابگاه

اصلا اجازه نداد واونم اجازه نخواست

الان به کسی زنگ نمیزنه زیاد فقط تلفن من وبقیه رو جواب میده ولی مامانم نه

چه بد و ناراحت کننده

مادرتون رنج عظیمی رو داره تحمل میکنه،،چرا خواهرتون رو راضی به برگشت نمی‌کنید

این وسط خدای ناکرده هر اتفاقی برای خواهرت بیوفته مادرت خودش رو مسببش میدونه و تا مرز جنون میره لطفااااا حرکت مثبتی انجام بدید

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

خیلی خوب گفتی واقعا این جملات خیلی سنگینهاما فک نمیکنی خواهرتون هم زیادی داره واکنش نشون میده احتمال ...

خواهرم چند سال بود به خاطر ازدواج اشتباه تو دادگاه ها در حال طلاق بود ،روحیش حساس بود و فکر میکرد اضافه است

خواهرتا بخاطر شجاعتش تحسین میکنم

این شجاعت نیست،بلکه لجبازی هست،بی درکی هست

احتمالا این خواهر خیلیم دوست داشته به یه آزادی نسبی برسه و از زیر ذره بین خانواده دور بشه

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

خواهرتا بخاطر شجاعتش تحسین میکنم

منم 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

چه بد و ناراحت کنندهمادرتون رنج عظیمی رو داره تحمل میکنه،،چرا خواهرتون رو راضی به برگشت نمی‌کنیداین ...

هر کار کردیم اشتی شون بدیم ابجیم اومد خونمون ،مامانمم گفتیم اومد بغلش کنه مامانمو پس زد و رفت بیرون حتی بهش سلام نکرد وتا چند وقت دیگه خونه ما هم نمیومد