2777
2789
عنوان

دیروز رفتم پیش یه روانشناس

119 بازدید | 18 پست

چندبار از ظاهرم تعریف کرد البته خودم گفته بودم زیاد با قیافم اوکی نیستم ولی هی می‌گفت نگار خوشگل یا دختر خوشگلم حس بدی بهم دست داد چون ظاهراً مذهبی هم بود از گوشیش صدای اذون اومد 

بنظر شما نرمال هست ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خخخ خب بنظرت این آدم از رو هیز بودن اونجوری حرف میزد ، دو دل شدم جلسه های بعدی رو برم

این زنه یا مرده؟

اتفاقا روانشناس های مرد اینطوری هستن...دو تا که تلفنی باهاشون صحبت کردم به صورت آنلاین همینطوری حرف میزدن

فکر کنم کارشونه😂😂💔

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

اون  بخاطر شغلش داره از راهش وارد میشه ک حال شما خوب بشه

یه روانشناس باید مثبت صحبت کنه امید بده

بعد چرا قیافت رو دوست نداری چرا ب کار خدا ایراد میگیری

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

این زنه یا مرده؟اتفاقا روانشناس های مرد اینطوری هستن...دو تا که تلفنی باهاشون صحبت کردم به صورت آنلا ...

مرده ، آخه اگه مذهبی نبود میگفتم حتما عادتشه ولی آدم مذهبی که انقد راحت نمیشه

مرده ، آخه اگه مذهبی نبود میگفتم حتما عادتشه ولی آدم مذهبی که انقد راحت نمیشه

نه بابا منظور خاصی نداره روانشناسه باید یکم‌دیدت رو بهت مثبت کنه یعنی کاری کنه از ظاهرت راضی بشی...دفعه دیگه چیز مشکوکی دیدی بدون اون روانشناس روانیه😂

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹