2777
2789
عنوان

باردارم دستم خورد ب شکمم

154 بازدید | 13 پست

بچها افته هجدم دبشب قاشق دستم بود افتاد خاستم بگیرمش یهو شترق دستم خورد ب شکمم بالای ناف درد دارم خطرناکه صدای قلبشم گذاشتم اوکی بود

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

خانوما مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی نشده بابا😅

ممنون خدا کنه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
نه بابا فک نمیکنم اونقد محکم بوده باشه نگران نباش استرس داری تمرکزتان رو شکمته فک میکنی درد میکنه وق ...

اره جالبه چند بارم پشت بندش تصویر اهسته اجرا کردم ببینم محکم بوده یا نه😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
نه نگران نباش کلا از فکرش بیا بیرون بشین فیلم ببین درکت میکنم خودمم همینجوری بودم

مرسی عزیزم والا تا دیشب استرس سلفری داشتم جوابش ک اومد جاشو داد استرس ضربه ب شکم شوهرم گفت برو بابا روانی😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
مرسی عزیزم والا تا دیشب استرس سلفری داشتم جوابش ک اومد جاشو داد استرس ضربه ب شکم شوهرم گفت برو بابا ...

اره آدم بیشتر خنده اش میگیره ولی خب چیکار کنیم کسی درک نمیکنه فقط خودمون همو درک میکنیم 

میگذره ان شالله به زودی به سلامتی بغلش میکنی

خانوما مامانم مریضهخیییییلی حالش بدهلطفا هر کس از ته دلش راضیه۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفابر ...

الهی شفا بگبره بحق حضرت علی

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
بیشتر ببینید
اره آدم بیشتر خنده اش میگیره ولی خب چیکار کنیم کسی درک نمیکنه فقط خودمون همو درک میکنیم میگذره ان شا ...

ممنونم عزیزم خدا بچهاتونو حفظ کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
سلامت باشی عزیزم ان شالله ان شالله زایمان خوبی داشته باشی

ممنونم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید