2777
2789
عنوان

بعد میگن خوشگل بودن مهم نیست 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیبایی تو نگاه اول و شروع رابطه جلب توجه میکنه چیزی که بعدش ارتباطو حفظ میکنه چهره ی زیبا نیست 

اگه زیبایی تاثیری در خوشبختی داشت به اونایی که خوشگلن هیچوقت خیانت نمیشد یا تنها نمیموندن اصلا

اما مثال نقض خیلی هست..یکیشم شکیرا

یکیش دوستم که هم مهربونه هم فوق العاده زیبا ولی تنهاست

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  از تاریخ 29 دی 1403 به جای اینستا رفتن هر هفته یه کتاب میخونم تیکه های زیبا یا خلاصشو میزارم تاپیکم. اگ علاقه داشتید تاپیکامو دنبال کنید. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                                          

بیشتر ببینید
من خیلییییی دوسش داشتم و از همه بدتر باعث شد اعتماد به نفسم پایین بیاد

اشکالی نداره عزیزم ما هم خیلیامون از این تجربه ها داشتیم مردی که حس حقارت به ادم میده مشکل روحی وروانی داره وگرنه مرد سالم این طور نیست.باید روی اعتمادبنفس و عزت نفسو بهتر شدن خودت کار کنی. اون بی فرهنگ حتی یاد نگرفته چطور یه خانومو محترمانه بپیچونه

ولی کاش خیلییییی خوشگل بودم من زشتم نیستم برگشت گفت خوشگل نیستی که 😭

من سوم راهنمایی بودم فاز برداشته بودم با داداش همکلاسم قرار گذاشتم پسره خیلی خوشگل بود منم با اعتماد به نفس کامل بدون آرایش رفتم سر قرار یدفعه منو ک دید سوار موتور بود گفت اییییییب😵بعدشم سرتکون داد گاز داد رفت  بعدش پیام داد دیگه هیچوقت به من ز نزن 😅

البته بعد ها به خودم می‌رسیدم کلی خواهان داشتم تا ۱۸ ۱۹ سالگی بعدش دوباره قطع شد 😂😂

ولی کاش خیلییییی خوشگل بودم من زشتم نیستم برگشت گفت خوشگل نیستی که 😭

چی بگم  ولی  آدم  نباید  ضعف  نشون  بده

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من سوم راهنمایی بودم فاز برداشته بودم با داداش همکلاسم قرار گذاشتم پسره خیلی خوشگل بود منم با اعتماد ...

ای بابا 

نمیدونم این پسرا چی تو خودشون دیدن 

الان خوبه باز برا تو خوشگل بوده این خودش شبیه چک برگشتی 🤣🤣

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بیشتر ببینید