2777
2789
عنوان

بعد میگن خوشگل بودن مهم نیست 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 36 پست
دقیقا منم همیشه اینو میگم دخترای توی خیابون میبینم عین ماهم همشون ولی من ...🙄

من تصمیم دارم ساب زیبایی گوش بدم واقعااا دیگه این تنها راهه

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش خدا از همون اول همه ی انسان هارا یاخیلی خوشگل می آفرید یا خیلی زشت تا این چهره نشه دغدغه ی آدم ها 

البته من تو کارهای خدا دخالت نمیکنم ولی خب کلی گفتم همه باهم برابر بودند 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
من تصمیم دارم ساب زیبایی گوش بدم واقعااا دیگه این تنها راهه

من برای افزایش قد گوش دادم فایدا نداشت

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
کاش خدا از همون اول همه ی انسان هارا یاخیلی خوشگل می آفرید یا خیلی زشت تا این چهره نشه دغدغه ی آدم ه ...

دقیقااااا

کاشششش😭

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بیشتر ببینید
به نظر خودت این ادم ارزشی داره اصلا😷.یکی خوشگلتر ببینه دوستتم رها میکنه

من خیلییییی دوسش داشتم و از همه بدتر باعث شد اعتماد به نفسم پایین بیاد 

بیشتر ببینید
من برای افزایش قد گوش دادم فایدا نداشت

من شنیدم برا افزایش قد اینا فایده نداره و خب باید ساب معتبر باشه حتما 

زیاد هم گوش بدی گلم

بیشتر ببینید

عزیزم  نکه  مهم  نیستا   باور  کن  من  قشنگم  بازم  یه  بهانه  دیگه  دارن

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چی هست این ک میگی

یک سری ف کانس که رو ضمیر ناخودآگاه تاثیر میزاره 

مثل قانون جذبه

بیشتر ببینید
عزیزم نکه مهم نیستا باور کن من قشنگم بازم یه بهانه دیگه دارن

ولی کاش خیلییییی خوشگل بودم 

من زشتم نیستم برگشت گفت خوشگل نیستی که 😭

بیشتر ببینید
من شنیدم برا افزایش قد اینا فایده نداره و خب باید ساب معتبر باشه حتما زیاد هم گوش بدی گلم

ببین خب ساب اگه راستم باشه شاید چهرتو حداقل تغییر بده ولی خوشگلت نکنه 

و میگن ساب اثرات بدی رو مغز و .. میزاره 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست