2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 32 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در حديث آمده كه  موجب راحتى و سلامتي بدن ، و تا سه روز و به روايتى تا هفت روز، امان از مرگ . آن چه بين عوام مشهور  كه هنگام  تك بايد  كرد، صحت ندارد و در احاديث اثرى از اين حرف نيست

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

یه تعداد مرد بدون زن تو یک محیط خیلی خشک مدت های طولانی از نظر روحیه انحراف اخلاقی باید بی ...

اره دیگه منم همین میگم،میگم اونم ی مرد چجوری میتونه ۲هفته زنشو نبینه و نیازشم چجوری برطرف میکنه

در حديث آمده كه  موجب راحتى و سلامتي بدن ، و تا سه روز و به روايتى تا هفت روز، امان از مرگ . آن چه بين عوام مشهور  كه هنگام  تك بايد  كرد، صحت ندارد و در احاديث اثرى از اين حرف نيست

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

من همیشه میگم اول بسنج ببین ایا ممکنه بهتر از این بیاد برات؟ی جور نسه این و رد کنی و ۳۰ سالت ک شد بگ ...

الان من به مامانم چی بگم?بگم نگو نه،مامانم یه جوری هس اخلاقش،که عصبی میشه میگه ۱۰بار میگی نه ۱بار میگی اره،میگه  تکلیفت باخودت مشخص کن،مامانایی ک اینجایین یکم رو صبر و وحوصلتون کار کنین،خیلی دوس داشتم مامانم یکم بیشتر صبور بود و خوش اخلاق

الان من به مامانم چی بگم?بگم نگو نه،مامانم یه جوری هس اخلاقش،که عصبی میشه میگه ۱۰بار میگی نه ۱بار می ...

من میگم بگو در حد ی اشناییه کوتاه بیاد جلو بابا شاید خوشت اومد ازش

فک کن طرف هممههه چیش خوب باشه و از خاستگارای دیگت بهتر باشه فقط بخاطر اختلاف سنی ردش نمیکنی ک 

این ۱۲ سال ازت بزرگتره 

حالا ممکنه یکی بیاد ۹ سال بزرگتر باشه ۳ سال چقد مگه میخاد موثر باشه تو رابطتون؟

ولی اگه میدونی خاستگارای بهتر و کم چالش تری میتونی داشته باشی اصن ن خودتو اذیت کن ن اونارو بگو نه..چون مشخصه خیلی دودلی

در حديث آمده كه موجب راحتى و سلامتي بدن ، و تا سه روز و به روايتى تا هفت روز، امان از مرگ . آن چه ب ...

رفتم توی سایت واسه استخاره،گف خوبه ولی سختی مشکلات زیاد داره که جبران میشه،نمیدونم استخاره سایتها درسته یا نه

من میگم بگو در حد ی اشناییه کوتاه بیاد جلو بابا شاید خوشت اومد ازشفک کن طرف هممههه چیش خوب باشه و از ...

شهرمون کوچیکه،آدم که خوب باشه و اهل چیزی نباشه و کار و موقعیت خوبی داشته باشی نیست،میترسم میترسم میترسم هم از آره گفتن هم نه گفتن

شهرمون کوچیکه،آدم که خوب باشه و اهل چیزی نباشه و کار و موقعیت خوبی داشته باشی نیست،میترسم میترسم میت ...

خب دیگه پس بخاطر همین میگم حتما بگو در حد اشنایی بیان جلو ک اگه نخاستیشم بعدها نگی کاش ی فرصت بهش میدادم و حسرت نخوری

درنورد این دو موردم همینجا تاپیک بزن ببین اونایی ک شوهراشون راه دور سرکارن چطورن راضین یا نه؟

درمورد اختلاف سنی هم همینطور

هر چند ک بستگی ب ادمش داره و روحیه و تفاهم دو طرف