بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم هنوز مونده تا بزرگ بشی و تجربه ای زندگی رو یکی یکی پشت سر بزاری باید قوی باشی یه روزی که به گذ ...
میدونم عزیزم دشواری زیاده جلو روم ولی نمیتونم از پسش بربیام الان کار منطقی اینه رابطه رو تموم کنم حداقل تا کنکورم چون داره گند میزنه به همچیزم ولی نمیتونم سر درسم همش حواسم جای دیگس به این فک میکنم ک نکنه من ارزش دوست داشته شدم ندارم و هزار اما اگر دیگ
تورو خدا تو این سن بشینین پای درس و کنکورتون و تو هیچ رابطه عاطفی نیفتینمن استعداد خیلی خوبی داشتمول ...
من پشت کنکورم تا الان وارد هیچ رابطه ای نشدم چون میگفتم به کنکور لطمه میزنه نمیدونم چطوری وارد این رابطه شدم دقیقا داره گند میزنه به زندگی و روانم قرصای آرام بخشم حالمو خوب نمیکنه ته قلبم درد میکنه از ناراحتی و فکر زیاد 🙂
ناراحت نمیشم ؟ عذاب کشیدم اون خوشحال بود من دلم میترکید
اون بهانه آورد من حیرون بودم تو شوک بودم فکر نمیکردم اون همونیه که اسم جدایی اگر می آوردم با جدیت برخورد میکرد. اون بعد جدایی با ظالمیت تمام گفت نمیتونیم اون شب ها من وجودم کشته شد. فقط به خدا ایمان داشته باشه اون راهو نشونت میده