2777
2789
عنوان

قلبم بابت تحمل چیزای که لایقش نبودم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم 🥲نمیدونم چطوری آروم بشم نمازم آرومم نمیکنه

ببخشید اگر آدم مذهبی هستی به این فکر کن که پس حضرت زینب و ائمه و پیامبران قبل آیا لایق اونهمه درد و غصه بودن؟!!!

یا بچه های ناز وگوگولی غزه که زیر بمب و موشک و گرسنگی شبها از سرما یکی یکی کنار پدر و مادر یا تنهایی دارن جون میدن لایق اینهمه رنج هستن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید
تا چه حد گیر؟ در چه مرحله ای؟

تا خرخره گیر کردم رابطم جدی بود باهاش کات نکردم ولی بلاتکلیفم ت این رابطه مشخص نیس کجای این رابطم...اون عین خیالش نیست ولی من دارم گند میزنم به بقیه زندگیم و کنکورم

وای سرنوشت....
ببخشید اگر آدم مذهبی هستی به این فکر کن که پس حضرت زینب و ائمه و پیامبران قبل آیا لایق اونهمه درد و ...

ی پستی دیدم نوشته بود بابات داره جون میکنه تا تو موفق شی اون موقت تو برا ی پسر بیکار داری عزا داری میکنه حقیقتا با این جمله یکم آروم میشم

وای سرنوشت....
تا خرخره گیر کردم رابطم جدی بود باهاش کات نکردم ولی بلاتکلیفم ت این رابطه مشخص نیس کجای این رابطم... ...

تا خره خره میشه وقتی ازدواج کردی و دوتا بچه داری 

نه الان 

الان با همچین آدمی بلا تکلیف نداره جدا شدن دارهدفقط

ی پستی دیدم نوشته بود بابات داره جون میکنه تا تو موفق شی اون موقت تو برا ی پسر بیکار داری عزا داری م ...

عزیزم هنوز مونده تا بزرگ بشی و تجربه ای زندگی رو یکی یکی پشت سر بزاری 

باید قوی باشی یه روزی که به گذشته فکر میکنی با خودت میگی چرا چرا چرا زودتر اون آدم‌های سمی رو از زندگیم بیرون نکردم و قدر خودمو ندونستم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید

تورو خدا تو این سن بشینین پای درس و کنکورتون و تو هیچ رابطه عاطفی نیفتین

من استعداد خیلی خوبی داشتم

ولی افتادم تو یه رابطه عاطفی،طرف خواستگاری هم کرد ولی خانواده من قبول نکردن،و خدارو صد هزار بار شکر می کنم که خانوادم منو جدی نگرفتن

ولی می تونستم واسه کنکورم بخونم و بهترین دانشگاه قبول شم

تورو خدا تو این سن بشینین پای درس و کنکورتون و تو هیچ رابطه عاطفی نیفتینمن استعداد خیلی خوبی داشتمول ...

الان هم دانشگاه رفتم و ازدواج کردم 

ولی دوست داشتم دانشگاه خیلی خوبی قبول شم

ی پستی دیدم نوشته بود بابات داره جون میکنه تا تو موفق شی اون موقت تو برا ی پسر بیکار داری عزا داری م ...

دقیقا

منم مامانم با یه سختی منو می فرستاد کلاس کنکور

چقدر امید و آرزو داشت برام

تو خونه بابام دست به سیاه و سفید نمی زدم،می گفت تو فقط درس بخون

فکر می کرد من تو اتاق دارم درس می خونم،ولی من داشتم پیامک بازی می کردم

الان ۱۵ سال گذشته،کارشناسیم رو گرفتم،ازدواج کردم ،بچه دارم،ولی هنوز دلم واسه مامانم می سوزه که چقدر واسم زحمت کشید ولی من قدر زحمتشو ندونست

اون می خواست من رتبه خیلی خوبی بیارم،ولی من قدر خودمو ندونستم

تورو خدا تو این سن بشینین پای درس و کنکورتون و تو هیچ رابطه عاطفی نیفتینمن استعداد خیلی خوبی داشتمول ...

درسته کاملا

دوست من خیلی درسش از من بهتر بود سالهای سال قبل 

افتاد در یه رابطه و ۱۷سالگی عقد کرد برای کنکور خواند ولی در اون شرایط قبول نشد عاشق درس خواندن یود شوهرش آدم خوبیه ولی نگذاشت بعدش هم درس بخونه