2777
2789

و حرف های نامناسبی به هم بزنید. 

بعدش چی کار کردین و چه جوری آروم شدید و مساله را هضم کردید؟ برای جبرانش چی کار کردین؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله شده وقتیم اینجورچیزی اتفاق شده بیشترمن💩💩 بهش ابروش بردم دیگ ادم شده جلو کسی سربه سرمن نمیزاره😆😆بابعضی مردها بخوای فکرآبرو باشی بی ابروت میکنن جلو مردم والا منم 💩زیادی بخوره کولی بازی درمیارم😆😆👺👺👺👺

نه جلوی کسی که آدم بحث نمیکنه حتی اگه در حال انفجار باشه فقط یبار تو ختم مادرشوهرم اونم واقعا فشار عصبی رومون بود خواهرشوهرم اومد دستمو بوسید بغلم کرد گفت من بجای همه ازت معذرت میخوام شما سر زبون همه بودین که چقدر باهم خوبین یه تخم مرغ آورد خوند شکوند و آروممون کرد 

منم بعدش از همه عذرخواهی کردم واقعا شرایط سختی بود بچم مریض شده بود از جاهای شلوغم عصبی میشم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید

جلو مادر و پدر همسرم یکی دوباری بحث شده ولی ن شدید یا حرف بد زندن

جلو مامانم شوهرم دوباری ناراحت شده اونم زود آروم شده من اونجا سکوت کردم چون اخلاقشو میشناسم

ولی جلو همکار ن چون با همکاراش رفت و آمد نداریم یعنی من اجازه ندادم خواسته یکی دوبار رفت و آمد کنیم گفتم ن اصلا راحت نیستم

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

نه جلوی کسی که آدم بحث نمیکنه حتی اگه در حال انفجار باشه فقط یبار تو ختم مادرشوهرم اونم واقعا فشار ع ...

خب مشخصه حالت طبیعی که همه کنترل دارن روی خودشون. توی همین شرایط چالشی که حالا این شرایط برای هر کسی فرق می کنه این مشکلات پیش میاد.