2777
2789

میلاد مولامون امیرالمومنین حضرت علی(ع) مبارکه🥰

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی روز بزرگیه 

واقعاروز ولادت شخص بزرگیه یاور پیامبر هم ازصمیم قلب تبریک میگم اول به حضرت  مهدی عزیزمون و بعد به تموم مردم جهان 😍😍

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
خیلی روز بزرگیه واقعاروز ولادت شخص بزرگیه یاور پیامبر هم ازصمیم قلب تبریک میگم اول به حضرت مهدی عزی ...

اللهم عجل الولیک افرج بحق محمد وآل محمد و بحق این روز عزیز 

الهی آمین 

اللهم عجل الولیک افرج بحق محمد وآل محمد و بحق این روز عزیز الهی آمین

ان شاالله  ان شا الله  ان شاالله 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

امروز واسه نعمت مسلمون بودن و دوست دار حضرت علی(ع) و بچه هاشون بودن خیلی خداروشکر کنیم😇

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

خانوما مامانم مریضه 

خیییییلی حالش بده 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
امروز واسه نعمت مسلمون بودن و دوست دار حضرت علی(ع) و بچه هاشون بودن خیلی خداروشکر کنیم😇

😍😍😍😍

😍😍😍😍

تا حالا فکر کردی چه آقای دلبری داریم ما💚.

فکر کن بابات تنها امیرالمومنین آفرینش حضرت علی علیه السلام باشه.

بابا جان همه ما بچه شیعه هاست آخه این آقا🌷🌺💖💚♥️.

این ذوق کردن نداره؟😍🥰💝🤎💜💙💗💓💞

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تا حالا فکر کردی چه آقای دلبری داریم ما💚.فکر کن بابات تنها امیرالمومنین آفرینش حضرت علی علیه السلام ...

خیلی دوست دارم این دنیا و اون دنیا پیششون باشم خیلی خیلی زیاد 😍😍

مگه میشه بچه پیش پدر و مادرش نباشه آخه؟

این جا و اونجا نداریم که. بچه باید پیش مامان و باباش باشه.

این دنیا رهامون نکردن ، بنظرت اون دنیا ولمون میکنن ؟

نه عزیزم، اون دنیا هم هستیم کنار بهترین پدر و مادر دنیا🌺🌷🧡💜💖😍🥰💞💓💗💙🤎💝

مگه میشه بچه پیش پدر و مادرش نباشه آخه؟

اینجا و اونجا نداره که. بچه باید پیش مامان و باباش باشه حتی اون دنیا🌷🌺