2777
2789
عنوان

بچه ها یه گوهی خوردم مهم ترین رازمو به دوستم گفتم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3094 بازدید | 106 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایجوری بهتره بنظرت چون من از دیشب یکی دوبار بش زنگ زدم گفتم به جان هر کی دوس داری به کسی نگیا

نه به نظرم اصلا خودتو روی این موضوع حساس نشون نده ...

و مخصوصا توی پیام راجع به این موضوع حرف نزن که اگه یه وقت چیزی گفت بزنی زیرش...

بعدشم به بقییه بگه شاید اصلا به گوش خانوادت نرسید ...

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱

رازت هر چی بوده حتما قسمت بوده بگی 

ول کن و بی خیال باش 

اگر رفت به بقیه گفت خوب بپذیر و حتما خدا خواسته تنبیه بشی دوباره اون کارو نکنید 

کلا با اون فرد قطع رابطه کن و فراموش کن 

دوست تو رازهای خودش را بهت نگفته ؟ اگه گفته تهدیدش کن بگو اگه رازمو به کسی بگی منم رازتو به همه میگم ...

وآسه اون مهم نیس این چیزا واسه خانواده‌ش هم همینطور

دیوار حاشا بلنده!!!

اولا دیگه اصلا به روی خودت نیار

دیگه حرفشو نزن

اونم گفت بهت تو تمایل نشون نده

اگه پیش کس دیگه یا خونوادت گفت هم انکار کن

مدرک که دستش نداری...

یه حرفی زدی، باد هوا

هرررررچقد اصرار کردن، تو انکار کن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید