2777
2789
عنوان

بچه ها یه گوهی خوردم مهم ترین رازمو به دوستم گفتم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3094 بازدید | 106 پست
ارع واقعا من گفتم جون عزیز ترین کست قسم بخور نمیگی ولی خب قسم کع عادی شدع وقتی راز بقیه رو بع من میگ ...

بیخیال

موقعی آدم آرامش داره که حرفی نزنه

تو ز این به بعد نیاز پیدا کردی به حرف زدن یه جا بنویس ..آروم میشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداکنع ولی من خودم از وقتی گفتم خوره افتاده بع جونم آروم نیستم

خودت رو حساس نشون نده و دیگه چیزی نگو که بعدا از حساسیتت سواستفاده کنه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

قطعا میگه و آبروتدرو میبره، اولین دشمن آدم فامیل آدمه چون دوست نداره موفق باشی و دوست داره زجر بکشی... 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
بیشتر ببینید
خودت رو حساس نشون نده و دیگه چیزی نگو که بعدا از حساسیتت سواستفاده کنه

ایجوری بهتره بنظرت چون من از دیشب یکی دوبار بش زنگ زدم گفتم به جان هر کی دوس داری به کسی نگیا

دوستان این بنده خدا همین طور خودخوری میکنه شما دیگه بهش استرس ندید ،اتفاقیه که افتاده نباید میشد اما حالا هم که شده بیش از این روحیه اش رو خراب نکنید

ایجوری بهتره بنظرت چون من از دیشب یکی دوبار بش زنگ زدم گفتم به جان هر کی دوس داری به کسی نگیا

اره وقتی ببینه این همه میترسی ازت سواستفاده میکنه،اشتباه کردی پیگیری کردی