2777
2789

نمیدونم، اما نمیکنن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بیشتر ببینید

نه وظیفه تعویض قفل رو ندارن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هیچ مستاجرام بلند نمیشن بس شوهرم باهاشون مهربونه . یه اقای بالا یه اقای پاینن مجرد و پیرن 

اجاره همون اول سال یجا میگیرم دوتا اجاره هم پول پیش دادن که زیادش میکنن هیچ فحش و شکایت کشیم دیگه نداریم

پاشنم تو قرار داد مینویسم‌کلید به عهده خودتونه مسیولیت با من نیس اینجا انباره و مسکونی نیس یه وقت گازی چیزی دودکشی مشکل پیدا کرد دیگه مسیولیت از شما نیس اگرنه خودش دودکش نزاره خدا نکرده قتلی بشه ادم مجرمه...

کلا بنویسین کشف الفساد به عهده خودته من هیچ کاره ام و تمام

نه وظیفه تعویض قفل رو ندارن

مابعد اینکه خونه مونو عوض کردیم بعد یکی دو ماه دیدم چن تت قفل زاپاس دست مونه رفتیم دادیم به مستاجر جدیده

اگه دزد میبودیم چی😟😂

من هیچ مستاجرام بلند نمیشن بس شوهرم باهاشون مهربونه . یه اقای بالا یه اقای پاینن مجرد و پیرن اجاره ه ...

چه جاالب ما هم مستاجریم هم صاصبخونه😅😅فک نمیکنم پدرم به این چیزا توجه کنه و قیدشون کنه بس ک مث شوهر شما ساده و مهربون و دل رحمه (واسه مردم)

چه جاالب ما هم مستاجریم هم صاصبخونه😅😅فک نمیکنم پدرم به این چیزا توجه کنه و قیدشون کنه بس ک مث شوهر ...

اتفاقا شوهر من مهربونه ولی ساده اصلا نیست! بنگاهی ماشینه و قانونارو خوب بلده . شمام همه اینارو بنویس . یکی دودکش نزاشت چهار نفر دیه داد صابخونش

اتفاقا شوهر من مهربونه ولی ساده اصلا نیست! بنگاهی ماشینه و قانونارو خوب بلده . شمام همه اینارو بنویس ...

اهاااا بنگاهی ماشین اگه باشه که همه چی دستشه

مرسی عزیزم لطف کردی

مابعد اینکه خونه مونو عوض کردیم بعد یکی دو ماه دیدم چن تت قفل زاپاس دست مونه رفتیم دادیم به مستاجر ج ...

من زمانی که مستأجر بودم یه قفل داشتم که هر جا میرفتم همون قفل خودمون رو مینداختم به در وقتی هم جابجا میشدیم باز قفل و کلید رو بر میداشتم برا خونه جدید... و قفل خود  خونه رو بهش مینداختم ..درضمن دزدا با یه پیچ گوشتی هم میتونن درها رو باز کن 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید

خانوما مامانم مریضه 

خیییییلی حالش بده 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚