خانم های متاهل من نمیدونم این ویژگی هایی که تو رابطه داریم خوبن یا بد
ممنون میشم بخونید نظر بدید
و چکار کنیم رابطه بهتری داشته باشیم😘
1_ من هیچ وقت تو مسائل اقتصادی و مالی دخالت نمیکنم یعنی به من ربطی نداره شوهرم حقوقش چقده به من ربطی نداره میخواد بره زمین بخره یا ماشین عوض کنه فقط یه خونه گرم و امن داشته باشیم و خورد و خوراک خوب، بقیش خدا میرسونه شوهرمم هیچ وقت در مورد این چیزا ازم نظر نپرسیده
2_ شوهرم باید کمکم کارا رو انجام بده من با وجود بچه سختمه هم ظرف بشورم هم غذا درست کنم هم بچه داری حتی اگه از سرکار میاد و خستست بازم باید کمک کنه
3_ من قلق شوهرمو خیلی خوب بلدم میدونم چه موقع هایی به رابطه نیاز داره و اون موقع ها چیزی نمیگم و اجازه میدم کارشو انجام بده. ولی بعضی وقتا میبینم که تعداد داره زیاد میشه از عمد شب زود میخوابم حالا گاهی وقتا واقعا خوابم میبره از خستگی
تا بدونه قرار نیست هر وقت احساس نیاز کرد من در خدمت باشم و اینجور قدر منو بیشتر میدونه.
4_ جا به جا کردن وسایل سنگین و مبل و صندلی رو خودش همیشه انجام میده از همون اول این کارو به خودش سپردم باعث شده از همون اول یاد بگیره و خودش انجام بده بدون اینکه من بگم بهش
5_ من همسرم با رابطه ج خیلی خام میشه و حالش خوبه اون موقع یا روز بعدش هرچی بخوام بهش میگمو حرفمو گوش میده باعث میشه اینجوری به حرفم باشه
6_ اگه مادرش یا خواهرش چیزی گفتن بهم من جواب نمیدم و چیزی نمیگم خودش ازم دفاع میکنه و باهاشون صحبت میکنه تا مشکل حل شه من خودمو بد جلوه نمیدم
7_ تمام خرید خونه مسئوليت خودشه پس اگه چیزی کم بود نباید سر من غر بزنه خودش باید میگرفت من فقط لیست میکنم اون میخره
8_ جلوی بقیه بهم دیگه احترام بذاریم تا باعث بشه بقیه ام با احترام رفتار کنن. جلوی خانواده من و خانواده خودش مخصوصا پدر و مادر خودش باید تو کار خونه کمکم کنه تا ارزش و احترام منو اونام متوجه بشن
9_ لباس شستن و اتو کردن لباسا همیشه با منه ولی خب سرم شلوغه اگه یبار لباسش اتو نبود یا کثیف بود نباید سرم غر بزنه چون یبار سر این موضوع دعوا کردیم و قرار شد به منم حق بده
10_ دعوایی اشتباهیی کنیم حتما باید معذرت خواهی کنیم تا معذرت خواهی نکنه نمیبخشمش
اینا ویژگی های ما بود نمیدونم کدوم خوبه کدوم بد ممنون میشم نظر بدید و اگه شمام ویژگی خوبی دارید که باعث شده رابطه خوبی داشته باشی خوشحال میشیم به ماهم بگید 🥰🌷