2777
2789
عنوان

ویژگی های رابطه ما🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 29 پست
چه قشنگ ان شآءالله همیشه زندگی آروم و پرعشقی کنارهمسر و فرزندان و خانواده داشته باشین زیرسایه امام ز ...

دعای قشنگی بود ممنون عزیزم 😘

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مورد ۴ و موارد بعد اون به نظر من خیلی خوب و منطقی و اصولیه. طبق تجربه شخصی به موارد ۱ تا ۳ نقد دارم. مورد ۱ در مورد مسائل مالی و اقتصادی باید دخالت و اعمال نظر کنی. چون زندگی مشترک دارید و بد و خوب زندگی شامل حال و آینده شما هم میشه. مورد ۲ اگر خانه داری شوهرت گناه داره با وجود خستگی بهت کمک کنه، مگر این که خودش بخواد. مورد ۳ ناز کردن تو رابطه عالیه ولی اگه نیاز داشته باشه و اذیت بشه هم مقصری و هم گناه کردی.

در کنار هم خوشبخت باشید 💑

مورد ۴ و موارد بعد اون به نظر من خیلی خوب و منطقی و اصولیه. طبق تجربه شخصی به موارد ۱ تا ۳ نقد دارم. ...

خب خودمم در مورد 1 یکم شک دارم که تغییرش بدم یا نه بعضی  دوستانم گفتن دخالت نکن بعضیا گفتن نه نکن. 

مورد 2 همسرم خودش کمکم میده تو انجام کارا مخصوصا الان که واقعا برام سخت شده انجام همه کارا. مورد 3 ام من تا جایی بدونم نیازشه گفتم که مشکلی ندارم ولی بعضی وقتا دیگه رو بدم بهش ببینم هر شب هر شب شده اون وقت ناز و ادا در میارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره ولی خب من هیچ وقت اوضاع مالی برام مهم نبود سعی میکنم بیشتر دخالت کنم

یعنی برات مهم نیست زندگیتون چه شرایطی داشته باشه؟شریک بودن نظر زن و شوهر تو مسائل مالی بهتر زندگی رو رشد میده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
آره ولی خب من هیچ وقت اوضاع مالی برام مهم نبود سعی میکنم بیشتر دخالت کنم

یعنی برات مهم نیست زندگیتون چه شرایطی داشته باشه؟شریک بودن نظر زن و شوهر تو مسائل مالی بهتر زندگی رو رشد میده

یعنی برات مهم نیست زندگیتون چه شرایطی داشته باشه؟شریک بودن نظر زن و شوهر تو مسائل مالی بهتر زندگی رو ...

گفتم عزیزم فقط یه خونه امن و گرم و خورد و خوراک برام مهمه فقط خودمون اذیت نشیم تو زندگی بقیش خدا میرسونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفتم عزیزم فقط یه خونه امن و گرم و خورد و خوراک برام مهمه فقط خودمون اذیت نشیم تو زندگی بقیش خدا میر ...

منم منطورم این نیست که مال دنیا برات مهم باشه.زندگی مشترک اسمش روشه.همسرم تمام دغدغه های مالیش و تصمیم گیری هاش رو با من در میان میزاره و نظرمو میخواد.چرا نباید در جریان باشی!و باهم تصمیم بگیرین.البته شما اینطوری راضی هستی

خودمم نظرم بود دخالت نکنم اما به گفته بچها گفتم یکم دخالت کنم الان نمیدونم چکار کنم کدوم درسته چون ه ...

دقیقا وقتی همسرتون داره وظیفشو درست انجام میده چه نیازی به دخالت شماست! اگر دخالت کنی آرامش زندگیتون به هم میریزه،اقتدار همسرتون هم از بین میره، مثلا خودم وقتی میدونم مدیریت مالی همسرم ضعیفه و دائما به مشکل میخورم و برای آینده بچم نگرانم چون پدرش بفکر نیست مجبورم دخالت کنم 

سلام آوا جان در مورد ۳ برای اگاهی بالاتر بره به نظرم رابطه ج از نظر اسلام توی اینترنت جستجو کن .

سلام عزیزم خوندم ولی متوجه منظورت نشدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا وقتی همسرتون داره وظیفشو درست انجام میده چه نیازی به دخالت شماست! اگر دخالت کنی آرامش زندگیتون ...

دقیقا من چیزی بلد نیستم از مدیریت پول و مال و برامم مهم نیست چرا  باید الکی خودمو عذاب بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچ فقط گفتم آگاهی در این مورد بالا بره منظور خاصی نداشتم

🌷🥰🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40