2777
2789
عنوان

ختم صلوات هدیه ب مولود کعبه حضرت علی(ع)😍⁦❤️⁩🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 427 پست

@آهو_خانم11    

@کاکاعوتلخ    

@دخبهار    

@ماهلیناممممممم    

@هر_سقوطی_پایان_نیس    

داوود رقّی می‌گوید: من محضر امام صادق علیه‌السلام مشرف بودم. حضرت، آب طلب کردند و همین که آب را نوشیدند دیدم امام منقلب شد و حالت گریه پیدا کرد و دو چشم مبارکش پر از اشک شد.سپس به من فرمودند: ای داوود خدا لعنت کند قاتل حسین را.بنده‌ای نیست که آب بنوشد و حسین علیه‌السلام را یاد نموده و قاتلش را لعنت کند مگر اینکه خدا صدهزار حسنه برایش می‌نویسد و صدهزار گناه از سیئات او را پاک می‌کند و او را صد هزار درجه معنوی بالا می‌برد و با این عمل گویی او صد هزار برده را آزاد کرده و خدای متعال روز قیامت او را با دلی شاد و آرام محشور می‌کند...                                                                                                           ⁦❤️⁩صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩                                      ⁦❤️⁩صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩                                    ⁦❤️⁩ صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩
بیشتر ببینید

@مهدی_بیا_omidezahra    

@رزقرمزرنگ    

@کفایت_مذاکرات    

@جوگیر2‍ 

@فرزند_ارشد_تابستان    

داوود رقّی می‌گوید: من محضر امام صادق علیه‌السلام مشرف بودم. حضرت، آب طلب کردند و همین که آب را نوشیدند دیدم امام منقلب شد و حالت گریه پیدا کرد و دو چشم مبارکش پر از اشک شد.سپس به من فرمودند: ای داوود خدا لعنت کند قاتل حسین را.بنده‌ای نیست که آب بنوشد و حسین علیه‌السلام را یاد نموده و قاتلش را لعنت کند مگر اینکه خدا صدهزار حسنه برایش می‌نویسد و صدهزار گناه از سیئات او را پاک می‌کند و او را صد هزار درجه معنوی بالا می‌برد و با این عمل گویی او صد هزار برده را آزاد کرده و خدای متعال روز قیامت او را با دلی شاد و آرام محشور می‌کند...                                                                                                           ⁦❤️⁩صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩                                      ⁦❤️⁩صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩                                    ⁦❤️⁩ صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩
بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@بهار2124 @فریبرز_باغ_بیشه @بانویتابستون71‍ @دلبوس @فاقد_نام_مستعار

۱۰تا💚💚

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

خانوما مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
@شهریورهفتاد @دختر_قهوه_فروش @دووووووووووو @عسل_بانو69 @گلنازززم2

سلام عزیزم عیدتون مبارک 

صد صلوات می فرستم 

التماس دعا 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 
@گونل9645‍ @مشهددددد @روح_آنابل2 @غم_ادامه_دار @گل_نرگس_2

سلام میلاد مولا علی ع مبارک ❤

صدتا 💫

التماس دعا

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰