2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 236746 بازدید | 1993 پست
زبونم حالیت نیست دارم میگم اینقدر که شما رو این پست من زوم کردی مردها اینطوری نبودن چون ذهنشون مثل ش ...

بیمار تویی که با توصیف بدن و رابطه با شوهرت دنبال درخواست هستی ، برو جای دیگه دنبال این چیزا باش خودتم که آدرس رو میدونی ، 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بانو خوبی الان حالت بهتره؟ من تازه تاپیکتو دیدم نتونستم همه ش رو بخونم فقط خواستم بدونم همسرت پ ...

سلام عزیزم 

اره خیلی ابراز پشیمونم کرد 

امیدوارم در آینده دیگه گول شیطان رو نخوره 

اره واقعا این زن و مرد های هرزه از دامن چنین زن هایی پرورش داده میشه

دقیقا همینه انقدی که از یه همچین حرفی به فکر تحریک مرداس خود مردا تحریک نشدن 🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
سلام عزیزم اره خیلی ابراز پشیمونم کرد امیدوارم در آینده دیگه گول شیطان رو نخوره

منم دوسال پیش همین تاریخ ۲۵دی تجربه ش کردم از اون زمان همسرم دیگه کاری نکرده، البته منم خودمو بالا کشیدم درس خوندم شاغل شدم، الان دیگه مث دوسال پیش داغون نیستم ولی وابسته هم نیستم

بیمار تویی که با توصیف بدن و رابطه با شوهرت دنبال درخواست هستی ، برو جای دیگه دنبال این چیزا باش خود ...

دوستان خواهش میکنم هر کدومتون میتونید واسه پست های این خانم نی نی یار رو تگ کنید 

الهی خدا ازت نگذره که نمک رو زخم آدم میشی 

الهی تقاص این حرفا و توهینات و دل شکستنات و قضاوت هات رو بدی 

بخدا  به والله هیچکدوم از اونایی که اینقدر راحت بهم تهمت زدن رو حلال نمیکنم 

اون دنیا یقتون رو میگیرم 

حق الناس فقط دزدی نیست 

منم دوسال پیش همین تاریخ ۲۵دی تجربه ش کردم از اون زمان همسرم دیگه کاری نکرده، البته منم خودمو بالا ک ...

خدارو شکر که حالت خوبه 

خدا کنه منم حالم خوبه خوب بشه 

بخدا میام اینجا درد و دل کنم حالم خوب بشه و سبک بشم 

اونوقت یه مشت مریض هرچی لایق خودشون هست هرچی تو ذات خودشون هست به آدم میچسبونن

این فکر کنم خودش اینایی که گفت رو خودش داره میترسه شوهرش تو سایت بیاد و بخونه ...

🤣🤣🤣🤣قربون دهنت اخرم شوهراشون از همه بدترنا میبینی تو اینستا .. فک کرده مردا میان بدنای زنای اینستا رو ول میکنن میچسبن به دو تا خرف 🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
خدارو شکر که حالت خوبه خدا کنه منم حالم خوبه خوب بشه بخدا میام اینجا درد و دل کنم حالم خوب بشه و سبک ...

به بقیه کار نداشته باش، من واقعا تا قبل این اتفاق ادم حساس و زودرنجی بودم الان حس عقابی رو دارم که اوج گرفته روی قله نشسته و همه چیزا درنظرم کوچیک و بی ارزشن، بعضی اتفاقا باعث میشه ادم بزرگ بشه اینا همه تقدیره عزیزم، اگه اون اتفاق برا منم نمی افتاد من الان اینقد قوی و مستقل نبودم و هنوزم همون ادم حساس و زودرنجی که تا شوهرش جواب تلفنو دیر میداد اشکش درمی اومد بودم

به بقیه کار نداشته باش، من واقعا تا قبل این اتفاق ادم حساس و زودرنجی بودم الان حس عقابی رو دارم که ا ...

چه جالب منم مثل شما شدم حس میکنم دیگه چیزی ناراحتم نمیکنه خودتون متوجه خیانش شدید یا خودش گفت؟

چه جالب منم مثل شما شدم حس میکنم دیگه چیزی ناراحتم نمیکنه خودتون متوجه خیانش شدید یا خودش گفت؟

من به دوتا پیامکی که تو گوشیش اومد مشکوک شدم و شماره رو ورداشتم و فرداش که همسرم رفت سرکار زنگ زدم دیدم بله...

اما رفتارهای یک سال اخیر همسرم هم مشکوک بود گوشیرو قایم میکرد زیر بالش میذاشت و..

من به دوتا پیامکی که تو گوشیش اومد مشکوک شدم و شماره رو ورداشتم و فرداش که همسرم رفت سرکار زنگ زدم د ...

ببخشید واضح میپرسم از لحاظ رابطه و اهمیت هم عوض شده بوذ؟