2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 237856 بازدید | 1993 پست
سلام امیدوارم حالت خوب باشه که نیست مطمعانمخیلی امثال منو تو ساده ایم خیلی صدمون میذاریم نتیجه عکس م ...

عزیزم توروخدا مواظب. باش 

دقیقا شوهر منم بهم همش شک داشت 

تا گوشی دست می‌گرفتم می‌گفت کیه کی بود چی بود و و و 

پرینت خطش رو بگیر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم توروخدا مواظب. باش دقیقا شوهر منم بهم همش شک داشت تا گوشی دست می‌گرفتم می‌گفت کیه کی بود چی بو ...

اسی باید بعد این برای اینکه هم دلت خنک بشه هم حال خودت خوب بشه هم شوهرت بسوزه و روت حساس بشه

فقط به خودت برسی منظورم فقط آرایش نیستا

بیشتر ورزش برو  مخصوصا شنا حالتو خوب میکنه 

چند تا دوست جدید و غریبه اما خوب پیدا کن باهاشون بگو بخند کن وقت بگذرون گردش برو 

زیاد به شوهرت توجه نکن نه اینکه ولش کنی زندگیت بپاشه  تو نخش نباش بزار حرص بخوره  ولی حواست جمع باشه

خودتو خوش خرم نشون بده هندزفری بزار یه چی گوش کن  خودتو غرق در خودت نشون بده

بزار حساست شوهرت روت زیاد شه حرصش بده با این کارا

با پنبه سر ببر 

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 
اخه چجوری دلت راضیذمیشه

مجبوری،چون مشاور بهم تاکید کرد 

جلسه ای یه میلیون دادم که راهنماییم کنه تا با انجام دادن توصیه های بلکه حالم خوب بشه

اگه به حرفاش گوش ندم هم وقتم هدر رفته هم پولم هم انگار تلاشی واسه خوب شدن حالم نکردن

اره تو دیگه هیچوقت آدم سابق نمیشی، زمان میگذره و خشم ونفرتت و دلشکستگی ت رو مداوا میکنه.

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
اسی جان برای ازدواج های چهارم و پنجمت بیشتر دقت کنسایز سینه ات را هم همون اول بگو تا به مشکلی بر ...

به والله قسم به علی قسم بخاطر این نیش و کنایه و زخم زبون زدنات حرارت نمیکنم 

آخه لعنتی ها چی میخوای از جونم 

من به اندازه کافی دلم خونه 

شماها دیگه بدترش نکنید 

آدم چقدر باید...باشه که با ناراحت کردن و نمک رو زخم طرف پاشیدن حالش خوب بشه 

چی بهت میدم هاااااا؟ 

خدا از تو و امثال تو نگذره 

بخدا تو قیامت یقتون رو میگیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺💔💔💔

سلام عزیزم امروز به طور اتفاقی تاپیکتو دیدم محل کارم😔میدونی چیه.؟با تک تک خط پستت گریه کردم و یاد ۱ ...

عزیزم 😭🥺💔 

عکس العمل شوهرت اونروزی که اولین خیانتش رو دیدی و بهش گفتی چی بود؟