2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 236449 بازدید | 1993 پست
سلام الان دیدم نوشته بالارو وخوندم اگه اجازه بدین میخوام یکم رک باشم و بجای شوهرتون جواب بدم البته ه ...

فک نمیکردم مهر زن اینقدر برا مرد مهم باشه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میفهممت زن قوی💔🥺

خیلی درد داره،  صدای دردت تا اینجا اومد

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
بیشتر ببینید
تاپیک های خیانت اکثرا دروغ هستن چون بازدید بالایی دارن

والا اگه اینجور باشه که...

من یروزه احساسم نابود شده دیگه به مردای اطرافمم ‌اعتماد ندارم انقدر خیانت دیدیم تو این سایت خدا شاهده

یه دختر خوب😂😍
عزیزم خودت که توی یکی از پست هات نوشتی که شوهرت رفته با خانومه درد دل کرده یعنی زیاد بحث و دعوا هم د ...

شوهرم بهم گفت که اون ژنه از زندگیش و شوهرش راضی نبوده و درد و دل میکرد 

دو روز پیش ژنه بهم زنگ زد بابت اینکه من ببخشمش ولی آخرش زبونش دو متر دراز شد... گفت شوهرت راجب زندگیه قبلیش و سختی های که کشیده و روزایی که از سرش گذشته حرف میزد 

فک نمیکردم مهر زن اینقدر برا مرد مهم باشه

میشه کمی توضیح بدین من متوجه همراهم نیست

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

بیشتر ببینید
اینکه ایشون سه بار شوهر کرده بدکاری نکرده که اینجوری میگینفکر کنم وضع شما نرمال نیست که ۳ بار بازار ...

ما که  چیزی نگفتیم ، خودش اومده  نتیجه ی انتخاب های عجولانه اش را با اشک و آه  اینجا بازگو کرده ، اولی معتاد بوده  ، دومی بعدا  دقت کرده گفته وای دوست داشتم سینه هات  بزرگ باشه  بریم  طلاقت  بدم  چون سینه  هات کوچک است  ، سومی هم  اینجوری راجع بهش نوشته  

من سال ۹۸  یک  شلوار لی خریدم خیلی هم گرون ولی هنوز دارم  می پوشم  اصلا خراب نمیشه  

چون تو خریدم  دقت کردم .

قرار نیست  یک دختر به  هر خواستگاری که از در میاد تو جواب  بده  

و اگر هم  جواب  داد پای انتخابش بمونه 

زنهای زیادی دیدم  که به شوهر معتاد کمک کردند  و ترکش دادن .

حتی معتادی که از شدت  مصرف  مواد داشته از دست  می رفته و هیچ  پولی هم  برای گذران زندگی  نداشتند 

چنین زنهای قهرمانی که پای انتخاب های خودشون می ایستند کم  نداریم .

الان رفتارش چجوریه؟اصلا توضیحی به شما نداد یا نخواست چیزی بگه؟الان با بی محلی های شما چکار میکنه؟چیز ...

به ظاهر که عادیه 

دلش رو خبر ندارم 

توضیحشن فقط میگه شیطون گولم زد و تو منو از خواب بیدار کردی ...

کاش هیچوقت این متنو با تموم وجود درک نمی‌کرده 

واقعا سخته و دردناک ک آدم نسبت ب کسی ک دوسش داره بی تفاوت بشه ولی واقعا در مقابل خیانت هیچ بخششی در کار نیست🙂💔

خدا بهت صبر و آرامش بده منم خیانتو با چشم دیدم و با تک تک سلولام حرفاتو میفهمم می‌دونم چقد حالت بده 

هر شب از خدا آرامش بخواه با خدا حرف بزن من انقد خدارو صدا زدن انقد گریه کردم که الان آروم شدم❤️‍🩹 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بیشتر ببینید