2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 235603 بازدید | 1993 پست
یه سری تو این تاپیک نوشتن اگه به مردها زیاد محبت کنی خیانت میکنن یه سری دیگه هم نوشتن اگه سرد باشی خ ...

دقیقا

اصلا ربطی ب زیادی محبت کردن و نکردن زن نداره

اینا فقط تو شکل رابطه تاثیر میزاره

ولی خیانت یه چیز درونی و ذاتی تو ذات اون مرد باید هوس رانی باشه  ینی اگه اسی محبت کمترم می‌کرد مردش خیانت و می‌کرد تازه توجیه و بهانه ام داشت

فقط و فقط ب ذات بستگی داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم بابت وقتی که گذاشتید متن رو تایپ کردید آخه میدونید متاسفانه اطرافم کسی رو ندیدم بعد اینکه خیا ...

خیلی پررو خیلی خیلی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
یعنی چی که گفتید با فرشته مرگ صحبت کردید تا هفته دیگه میاد میبرتش؟؟؟😳😳😳😳😳

اونو نوشته بود که من ببینم چه حالی میشم 

و بعدش نوشته بود ناراحت شدین 

اره اولش یهو ترسیدم 

فکر کردم واقعیه خواستم بگم ننننننه به فرشته بگید نیااااد

از نگاه خودمون گفتم فکر می‌کنیم با اینکار هیچی نمیشه و آب از آب تکون نمیخوره

چه قدر فکرتون اشتباهه من واقعا تعجب میکنم .یه مرد با خیانتش از چشم زن میفته و هرگز دل زن با اون مرد صاف نمیشه حتی اکه بگه بخشیدم

کاش غصه تموم می شد...

چقدر شما مردا خودتون با این اراجیف راحت میکنید غیرت؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! گوه تو‌همچین‌غیرتی که هر غلطی رو ...

واقعا 

دیشب داشتیم می‌رفتیم خونه پدرم 

پشت فرمون نشستم 

و سالم افتاد 

اما چون تاریک بود سرم نکردم 

و شوهرم برگشت گفت من از زن هایی که حتی پشت فرمون هم با چادر میششینن اینقدر خوشم میاد حتی تو ماشین هم حجابشون رو کنار نمی‌ذارن.

بهش گفتم این حرفت خنده دار میاد واسم 

گفت یعنی چی 

گفتم خودت بهتر میدونی منظورمو 

یه کاری کردی که وقتی از حجاب و حیا و غیرت و... حرف میزنی مسخره میاد 

دخترخوب به خودت بیا حالا که جدانشدی محکم باش.اینو منی میگم که خودم خیانت دیدم اونم درحال .....

جلوش ضعف نشون نده انگار چه تحفه ایه.ناراحتیتو تو تنهایی بکن جلوش محکم و بی تفاوت باش ربطی به هیچ نداره چه کارایی که تو براش کردی چه رابطتون مسئله ذات اونه .ازاین به بعد عشقتو به بچه هات بده ادم حسابش نکن سخته ولی شدنیه تو فقط عادت کردی به خوب بودن میشه ازاین به بعد فقط براش عادی باشی خودتو به زحمت ننداز ....

هنوز داغه میدونم منم اوایل میگفتم یعنی چقد باید بگذره که بهتر بشم لحظه ای نبود تو ذهنم نباشه الان به ندرت یادم میاد خصوصا بااون وضعی که دیدمش.موفق باشی دخترقوی فقط بچه هات لایق این عشق پاک تو هستن.....❤

عزیزم شما رسماً تو‌ نقش مادر فرو رفتین، خانما پیش همسر باید نقش معشوقه و گاهی آسیب پذیر رو داشته باشن 

یه آقایی تو کار روانشناسی و انرژی درمانی بودن میگفتن خانما اگه نمیخواین بهتون خیانت بشه در ظاهر باید جوری رفتار کنین که انگار همسرتون کاملا براتون کافیه ولی در باطن عمیقأ این حس رو داشته باشین که شما خیلی از همسرتون سر ترین و لایق بهتر از این هم هستین  این کار باعث میشه شما ناخودآگاه یه کارایی رو انجام بدین و یه کارایی رو نه ، محبتی که شما به همسرتون میکنین بایدمتفاوت باشه نه مثل محبت و رفتار مادر و فرزند 

اسی خوب فک کن ببین میتونی فراموش کنی خیانتشو؟ 

اگه نه سعی کن مستقل بشی ازش جدا بشی اگه آره روالتو عوض کن مادرش نباش من توضیحاتتو خوندم ببخشیدا ولی شما انگار بیشتر دایه ی همسرتون بودین ، شما باید عاشق خودتون باشین تا پارتنراتون هم عاشق شما باشن 

تو کپی مامان بودی براشزنش نبودیولی در کل لیاقتت و نداشته

حالا مثل مامانش بود باید میرفت خیانت میکرد پس تعهد چی وفا داری چی بی محلی هم. میکرد میخاستی بگی سرد بودی دنبال محبت بود؟ 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️