2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 238057 بازدید | 1993 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیتونی من هم تاپیک های خیانت رو می‌خوندم با خودم میگفتم اگه شوهر من همچین کاری کنه وقتی که خوابه ...

خدا بهت صبر و یه زندگی شاد بده عزیزم میدونم خیلی سخته من تجربه شو داشتم نه یک دفعه بلکه چندین بار آخرین دفعه هم مثل همسرشما خودش حواسش نبود اسکرین شات گرفته بودخیلی دلم شکسته بهم میگن بدبینی اما از وقتی خیانت دیدم اعتمادمو از دست دادم متاسفانه شرایط طلاق اصلا ندارم امیدوارم خدا کمکت کنه همسرت هم سرش به سنگ بخوره زندگیت مثل قبل آروم وشادباشه 

امروز می‌گفت زندگی ما چشم خورد آخه تو کل طایفه خوب بودنه رابطمون و عاشق هم بودنمون و خوشبخت بودنمون ...

یه پژوهشگره متافیزیک میگفت تمام کسانیکه مشکل ماورائی دارند خیانت نمی‌کنند ولی تمام کسانیکه خیانت می‌کنند قطعا مشکل ماورائی دارند ..

قرآن درمانی کن عزیزم روزی دو صفحه یا ۱۰۰ آیه بخون ان شاالله هميشه در آرامش باشی 💖

آفرین منم دقیقا وقتی این تاپیک رو دیدم همون اول تاپیک فهمیدم این شوهره بخاطر محبت بیش از حد به خودش ...

دقیقا من هیچکدوم از کارایی که استارتر کرده واسه شوهرش واسه شوهرم نمیکنم می‌دونم لیاقتشو نداره

سلام

خواهرم،خیلی براتون ناراحت شدم،ان شاالله خدا به دلتون آرامش بده،منم زنم بهم خیانت کرده،دقیقا توی همین ماه متوجه شدم

الان بیست روزه دارم نقش بازی می کنم که کسی از ماجرا بویی نبره تا آبری دخترم حفظ بشه،این دنیا بی ارزش تر از اونی هست که بخوای براش این شکلی خودتو  عذاب بدی،تو عاشق بودی و هیچی کم نذاشتی،هیچ وقت خودتو سرزنش نکن،

به فکر بچه هات باش،اونا به تو نیاز دارن به مهر مادرشون،نذار وارد این ماجرا بشن،شما بزرگتر از اونی هستی که بازی های این دنیا بخواد زمینت بزنه،قوی باشید و بچه هاتونو بزرگ کنید

اون لایق محبت شما نبود،لیاقت عشق شما رو نداشت

هر چقدر غصه بخورید و آه بکشید زمان به عقب بر نمی گرده،

کمی گریه کنید اما یه جایی باید این اشک و آه رو بزارید کنار،یا علی بگید و پاشید،به خاطر دوتا فرشته ای که توی خوته دارید

از خدا بخواهید که کمک تون کنه،فقط اونه که به فکر بنده هاشه،

متاسفم…

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
چرا میگی عن ترین ؟فک میکنی همه مردا دسته گلن شوهر این خانم فقط اینجوری از آب دراومده؟این مرد لابد بر ...

چرا فک میکنی یه شبه خیانت میکنه ذاتش مشکل داشته فقط بر حسب منفعتش خودشو خوب جلوه داده وگرنه از روز عقد همون بوده احتمالا ادمی که باهاشی هم ذاتش مشکل داره وگرنه الان زنها هم خیانت میکنن میشه گفت همه ی زنها خیانت کارن

اسي شوهره زنه چي كار كرد از اونا خبر نداري؟؟

شوهره عوضيه خودت كدوم گوري رفت يادمه چند روز پيش تاپيك زدي كل ماجرارو تعريف كردي چقدر اعصابم خورد شد واقعا 

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

همه حرفات حقه😔

منم بعد یه عمر زندگی فهمیدم همسرم با دوست دختر دوران مجردیش رابطه عاطفی طووووووووووولانی داشته...

همسرم خودش اونو پس زده بود چون سابقه خوبی نداشت...

خودش منو تو محیط کاری دید...وبا خانواده اومدن خواستگاری...

همه چیمون به هم میخورد...من بی خبر و سربراه پا گذاشتم توی طوفان زندگی...

با خودم میگفتم سرش به سنگ خورده ولی ای دل غافل...

من کارمند رسمی،واقعا تو همه چی از همسرم و زنیکه سرم...

زنیکه خراب و کوتوله...بعدها هم همسرم متوجه میشه با مردای دیگه هم هست...

نتونستم ابروشو ببرم چون پای همسرم هم گیر بود و آینده بچه هام...زنیکه هم آبرویی نداشت که بره...

یه عمر برای مردا دونه پاشیده و همسرش هم بی عرضه به تمام معنا...

بار اول به غلط کردنای همسرم دلم سوخت ولی سالها بعد فهمیدم عمق فاجعه رو

یار غار هم بودن...رابطه عاطفی عمیق که تو واقعیت نمیشد شکل بگیره چون اصلا به هم نمیخوردن...

بار آخر که مطمعن شدم

حق طلاق و حضانت گرفتم خونه به اسممه

همسرم هم به خاطر بچه هام تف سربالای زندگیمه...

از من به تو نصیحت از همسرت بخاه که خونه جدا بگیره بشین با بچه هات زنددددگگگگگی کن

تو که ازدواج سومته و مردا رو شناختی...

برای خودت و بچه هات زندگی کن...

پشتوانه برات مهمه

اگه طلا داری نگه دار و بیشترش کن...

اگه میتونی تو اون خونه بمونی بمون و با زبون و ظاهری برای خودت پشتوانه جمع کن...اگه همسرت از ابروش میترسه کاش حق طلاق و حضانت میگرفتی

بازم دلت خنک شده که زنیکه یکم به خودش اومده...البته اون زنیکه بهم گفت من ترسی از طلاق ندارم...

چون همه چی به نامش بود و ترسی نداشت...

ببین همسر منم اولش می‌گفت گ.وه خودم و...

ولی وقتی دید تاوان میده جری شد...

همسر تو بعد ۵ سال از جشمت افتاده همسر من بعد یه عمر زندگی...

تقصیر من این بود با حماقت تمام ادامه دادم و دوووم آوردم...و الا اگه همون سالها طلاق می‌گرفتم یه زندگی مستقل و آروم داشتم

ولی الان اینده بچه هام برام مهمه و چشم دوخته به آینده ای ساکت و آروم بعد سرو سامون گرفتن بچه هام...

حرفایی که بالا نوشتی از اون تلخ تراش هم برای همسرم می‌نوشتم...ولی فقط اینو می‌دونم غصه خوردن پیرم کرد...دلمو خالی کرد...کسی که نفهمید بذار تا همیشه نفهمه...

به همین سادگی که میشه یک دنیا حرف زد به همین سادگی هم میشه دلی رو شکست یا بنیان یه خونواده رو از ه ...

💩کم بخور همیشه بخور

کاربری دست سه نفر😒 چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.فحاشی .دعوا. مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بیشتر ببینید