2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 238057 بازدید | 1993 پست
چقدر شما مردا خودتون با این اراجیف راحت میکنید غیرت؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! گوه تو‌همچین‌غیرتی که هر غلطی رو ...

کاری ندارم ولی دقیقا اگه زنشونو ببیننن میکشنشون با بی ابرویی عذابشون میدن ولی خودشون با هزنی ودختر بلاسن برن سر قرار و اینا اشکال نداره مردیم زن عیبه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت این متن پست اول رو بفرستم بچه ها میگن بفرستم مشاور گفت نه

اصلااااا این کارو نکن منم وقتی بار اول فهمیدم شوهرم بهم خیانت میکنه کلی پیام دادم  ناله کردم براش اهنگ می‌فرستادم میگفتم ببین این آهنگ داره حال و روز من رو بیان میکنه ولی اون چی باز به کارهاش ادامه داد تو اون همهههه براش خوبی کردی با خیانت جوابت رو داد بعد الان میخای با چند خط تحت تاثیرش قرار بدی فقط خودت رو خار میکنی که اوه ببین من چی هستم زنم واسم اینجوری میکنه تحت هیچ شرایطی این پیام رو نده فقط باید منتظر بمونی زمان بگذره ببینی چه  اتفاقاتی درونش رخ میده ولی من فکر میکنم مزه خیانت و تنوع طلبی تازه زیر زبونش رفته از این به بعد خیلی هوشیار تر و محتاط تر جلو میبره

سلام 

خانمای عزیز‌لطف میکنید تاپیک من که کلا یکیه گزارشش بزنید

لطفاا💕

استارتر عزیز ببخشید که داخل تاپیکت این درخواستو مطرحش کردم .🥲

♡اگه صد بار دیگر هم متولد شوم باز هم میخواهم فرزند همین مادر باشم 😍🌱مامانم با ارزشترینِ زندگیه من میدونی که نفس دخترتی 🥰😍..............      خود خزانیمُ 🍂دم از شوق بهاران میزنیم..🌱💫🦋 ♡....

بیشتر ببینید
🖕

به همین سادگی که میشه یک دنیا حرف زد به همین سادگی هم میشه   دلی رو شکست یا بنیان یه خونواده رو از هم پاچید 

خدا از دل بندهاش خبر داره میتونم احساس کنم که شما چقدر از نظر شخصیت به اون خانمی که شوهر این دوستم باهاش رابطه داشته شبیه هستید    تلخ بود یاحق

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

بیشتر ببینید

من و شوهرم ازدواجمون سنتی بود. تو عقد چندین بار شک کردم هربار میپیچوند و میگفت مال قبلنه الان دیگه ازدواج کردم با کسی نیستم و فلان‌. تا گذشت یکسال بعد عروسیمون مامانم میخواست بره کربلا قرار بود بیان تهران خونه خالم شب بخوابن صبح ازاونجا برن سمت مرز. منم اون موقع تهران زندگی میکردم. هیچی دیگه شب خوشحال و خرم رفتم خونه خالم منتظر مامانم اینا بودم ،گوشی شوهرم دستم بود رفتم تو تلگرام.....

اون زمان میگفتن تلگرام اصلی رو فقط نصب کنید اگه موبوگرام نصب کنین گوشیتون هک میشه و فلان. منم چندروز قبلش موبوگرامو از گوشی شوهرم پاک کردم تلگرام نصب کردم بعد هرچی پیام ک توی موبوگرام پاک شده بود تو تلگرام اصلی بالا اومده بود.

هیچی دیگه اون شب رفتم تو تلگرام چت های شوهرم با دختره رو دیدم. حالا پیاما مال کی بود؟مال وقتی که شوهرم برای کار رفته بود یه شهر دیگه و من یه هفته تمام داشتم خونه رو میسابیدم خونه تکونی اساسی کردم چون برادرشوهرم چندماه خونه ما بود و گند زده بود به زندگیم.

اگه دوست دارین بقیه رو بگم

یعنی همه این کارایی که میکردم اشتباه بود؟ یعنی صدای در میاد میفهمید شوهرتون اومده خوشحال نمیشین؟ باب ...

بیشترش اشتباه بود 

بزرگترین اشتباهت هم‌این بود که گذاشتی شوهرت تنهایی بره وسیله ببره برا اون‌خانمه 

بهترینی شما❤️😘😘سپاس فراوان

امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه 

کاش یکی بود مجردی هم یکم‌ما رو آگاه میکرد 

آدم باید زیرک باشه و با سیاست بعد از ازدواجت هم حواست به خانواده شوهرواقوامشون باشه هر چقدرم خوب باشن اما یهویی حسادت میکنن به تازه عروسا مواظب زندگیت باش 

خدا پشت و پناهت 

یچیز دیگه خواهرانه میگم آویزه ی گوشت کن واسه ی همیشه هیچوقت با خواهر شوهر مادر شوهر و جاری صمیمی نشو تحت هیچ شرایطی 

و دعواها و بحث های زن و شوهری نه به خانواده ی خودت نه به خانواده شوهرت نگو

خانواده ی خودت از رو دلسوزی شوهرتو کوچیک میکنن 

خانواده ی شوهرت هم دخالت های بی پایان 

هر دو بین تو و شوهرت بیشتر خراب میشه

ده روز که دماغش تو گچ بود قاشق قاشق تو دهنش سوپ ریختن ولی روزی که رفت گچشو باز کنه منو پیچوند و گفت ...

قلبم شکست💔💔💔

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

کسی که یه بار خیانت میکنه صدها بار دیگه هم خیانت میکنه اینو با تجربه کامل دارم میگم کسی که وجدان داش ...

کاملا حق باشماست گروهی از زنها هستن که لیاقت عشق رو ندارن    وراستش من زیاد بااونها برخورد کردم انسانهای رزلی که رو ویرانه خونه دیگری خونه میسازن 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

بیشتر ببینید
شوهرم به من تو سال ۱۴۰۰ خیانت کرد چند روز قبل از دومین سالگرد ازدواجمون فهمیدم ولی طلاق نگرفتم تازه ...

مشاور به من می‌گفت به آدم خیانتکار یکبار فرصت رو باید داد ولی بار دوم کشید باید بندازی سطل اشغال

چنبار بگم زیاد رو ندید همه چی اعتدال شوهره بچه که نیست گاها هم غر بزنید از وضعش گله کنید بدونه که خیلی بالا نیست.

.

چنروز پیش منشی مطب جوری جون جون میگفت سنش ۵۰ بود ادم فکر میکرد تازه پیداش کرده . حالا میگفت کم تحملم هست شوهرش .

اینهمه فدایت شوم چه کاریه

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

چه خزعبلاتی ، انقدر مرد میشناسم که هر چی زنشون بخشیده پررو تر شدن و بیشتر به کاراشون ادامه دادن

من پیش نهاد میکنم با مردهای بیشتری اشنا بشید شاید مورد برعکسش رو هم دیدید وباورتون شد که همه یک جور نیستن 

بیشتر ببینید