2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 238057 بازدید | 1993 پست
من به اندازه خودم زیبایی دارم امروز مشاوره بهم می‌گفت تو اینقدر زیبا هستی که روز اول که اومدی فکر کر ...

اسی خیلی برات ناراحت شدم داستان خیانت شوهرتو خوندم. واقعا متاسف شدم فقط یه چیزی به نظرم اومد بهت بگم. گفتی مهریه نبخشیدی و سه دونگ به نامت کرده خوب کردی نبخشیدی، ولی شنیدم وقتی اینطوری مردی بدون رد و بدل شدن پول خونه یا چیزی به اسم زنش بزنه راحت میتونه پس بگیره بگه هبه بود. کاش تو محضر ثبت میکردین که مثلا در ازای پنج تا سکه از مهریت سه دونگ به نامت زده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت این متن پست اول رو بفرستم بچه ها میگن بفرستم مشاور گفت نه

نه برا چی بفرستی؟ فکر کردی عذاب وجدان میگیره؟ اگه وجدان داشت این کارو میکرد به نظرت؟ نمیخام دلتو بشکنم ولی اگه متوجه نمیشدی الان رابطشون ادامهداشت همین عذرخواهی هم نمیکرد ازت. اینو گفتم که به خودت بیای، بی خیالش باش به خودت برس، بی محلش کن ولی حواستم باشه

امروز می‌گفت زندگی ما چشم خورد آخه تو کل طایفه خوب بودنه رابطمون و عاشق هم بودنمون و خوشبخت بودنمون ...

عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم ... این حرف ها از دردی که کشیدی کم نمیکنه اما شاید همدلی یکم آروم ترت کنه... امشب شب ولادت حضرت علی علیه السلام هست . ازشون بخواه که حالت رو‌خوب کنه و زندگیت درست شه...فقط دعا کن قلبت آروم بگیره...

اسی هیچ خیانتی کاملا یک طرفه نیست من نمیدونم مشکل چیه ولی حس میکنم سرویس زیادی دادی بهش جدا از اون ی ...

بره با همون سرویس زیادی ارزش خودمو آوردم پایین 

ابهت و مقام خودم رو حفظ نکردم 

چقدر شما مردا خودتون با این اراجیف راحت میکنید غیرت؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! گوه تو‌همچین‌غیرتی که هر غلطی رو ...

سلام دوست اتشین مزاج من من اصلا نمیخوام کسی رو ناراحت کنم شما به بزرگواری خودتون منو ببخشید  اون دو تا بچه هم بزرگ میشن اصلا یادشون نمیاد چی به اونها گدشته به خاطر حماقت یکی ولجاجت دیگری 

منم قول میدم دیگه حتی حرف ازدواج رو نزنم‌  

خواهش میکنم اروم تر باشید 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

بیشتر ببینید

من چقد گریه کردم خیلی درد داشت یکی منو لایک کنه بعدن بخونم

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

حالا کنار از این بحث خدایی شماهاهم این کارایی که من واسه شوهرم میکردم رو واسه همیراتون میکنین؟

نه،بیشتر کارایی که برا همسرت کردی من نکردم و نمیکنم،

تو زیادی برا همسرت کامل بودی....

متنت سنگ رو آب میکرد،بفرست برا خودش تا بدونه چی به روزت آورده😔