2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 238057 بازدید | 1993 پست
بعدش هرچند بخشیدمش ولی خیلی پرخاشگر شده بودم. با کوچکترین حرفش ازکوره درمیرفتم و دعوا میکردیم.عصبی ش ...

بعد اون دیگه واقعا رفتارامو اصلاح کردم . تو رابطه ج.ن.س.ی سعی کردم بیشتر هواشو داشته باشم. دیگه اسم خیانتو پیش روش نیاوردم و دیگه کم کم کامل این موضوعو فراموش کردم. بعد سه سال هم ک خودشو بهم ثابت کرد بچه دارشدیم و خداروشکر تاحالا که بچمون کلاس اوله چیزی ازش ندیدم. بعد از بچه دارشدن کامل عوض شد انگار اون آدم قبلی رفت یکی دیگه بجاش اومد. انقدر ب فکر من و بچه هست ک دیگه وقت اون کارا رو نداره. منم ب طور غیرمستقیم هرچندوقت یکبار بهش اشاره میکنم ک شرط و شروطایی ک براش گذاشتم هنوز پابرجاست و فراموش نکردم. خلاصه این از ماجرای خیانت دیدن من و امیدوارم راهنمایی کرده باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اون دیگه واقعا رفتارامو اصلاح کردم . تو رابطه ج.ن.س.ی سعی کردم بیشتر هواشو داشته باشم. دیگه اسم ...

خانما اگه خدای نکرده خیانت دیدین و قصد طلاق نداشتین بنظرم اینکارو کنید:

۱_ اولین کاری ک میکنین اینه که به روش بیارید.

۲_ دوم بعد ازاینکه به روش آوردید به هیچ عنوان خونه رو ترک نکنید اما چندروزی سکوت کنین حتی یک کلمه حرفم باهاش نزنید. بذارید تو کف بمونه که شما الان چه تصمیمی دارین میگیرین.

۳_ تو این مدتی که سکوت کردید شبها خودتونو ب غش و ناراحتی بزنید .وانمود کنین ک کابوس میبینید و از ناراحتی دچار توهم شدید. اگرم کمکتون کرد و آب اورد و اینها کاملا نادیده بگیریدش.

۴_ بعد از چندروز که حسابی تو کف بود و ازترس به خودش رید با قاطعیت بگید طلاق میخوام. اونوقت میبینید ک چطور ب دست و پاتون میفته و به گوه خوردن میفته.

۵_ بعد اینکه حسابی التماس کرد بگید بخاطر زندگیمون یه فرصت دیگه بهت میدم اما شرط داره. شرط هاتونم میتونید ب میل خودتون بذارید مثلا خونه به نامم بزن یا اینکه اگه کارتو تکرار کردی هرچندسال گذشته باشه بدون فکر کردن طلاق میگیرم و اصلا به بند بچه و اینچیزا نیستم. بچه رو میندازم روسرت ،هرچی داری ازت میگیرم بعدم جدامیشم شوهر میکنم. آبروتم تو فامیل میبرم جوری ک نتونی جلوی بقیه سرتو بلند کنی.

با اجازه استارتر

خانمای تهرانی شمارو به خدا عاجزانه ازتون میخوام هرکی میتونه پیش محمد صادق فاضلی جراح سرطان روده برای مادرم یه نوبت نزدیک جور کنه یه عمر دعاش میکنم.مادرم سرطانش پیشرفته هست و فقط امیدم به این دکتره تو رو خدا دریغ نکنید.هرکس میتونه بهم پیام بده منتظرم😭😭😭

استارتر از خدا میخوام بهت آرامش بده و رشد بده بزاره حقیقت ها رو ببینی و کمکت کنه  و اینکه به نظرم با غم و درد به روش نیار ک وای بامن فلان کارو کردی نباید حس کنه تو ی زن شکسته ای نباید دلش برات بسوزه سعی کن نشون بدی ک با اعتماد به نفسی و فقط برا خودت ارزش قائلی و افسوس بخوره ک توجهتو از دست داده  و اینکه دوباره یادت نره و بشی مثل قبلا  آدم زمان ک بگزره ممکنه یادش بره   ولی سعی کن یادت نره از این لحاظ ک دوباره اون کارا ک براش میکردی با قلب پاک براش نکنی  دیگ سپردمت به خدا ان شاءالله خودش کمکت کنه 🤍

خدایا خودمو به تو سپردم.

خانمای تهرانی شمارو به خدا عاجزانه ازتون میخوام هرکی میتونه پیش محمد صادق فاضلی جراح سرطان روده برای مادرم یه نوبت نزدیک جور کنه یه عمر دعاش میکنم.مادرم سرطانش پیشرفته هست و فقط امیدم به این دکتره تو رو خدا دریغ نکنید.هرکس میتونه بهم پیام بده منتظرم😭😭😭

اولین روز رجب تقریبا ده روز پیش شب آرزوها سر سجاده میگفتم خدایا کرمتو شکر همممه چی بهم دادی آخه من ا ...

گوشی منم همینجوره یهو میرم تو گذاریم میبینم اسکرین بعضی از بازی های فکری توش هست

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی. خداجون از بنده هات امتحان املا میگیری از من امتحان دیفرانسیل و فیزیک و شیمی و جبر

بیشتر ببینید