2777
2789
عنوان

همسرم بعد از خیانت تو حال من دیگه خوب نمیشه🥺🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 237857 بازدید | 1993 پست

سلام اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بزار برا فردا الان عصبانی هستی شدیدا و از رو عصبانیت رفتاری و انجام میدی که شاید نه بعد درستش کرد .... منم شرایط شما رو درک میکنم این اتفاق برای منم افتاده نه یکبار و من هم بخاطر بچم دارم زندگی میکنم غم تو دل بچم نشینه .. حال الانت و با همه وجودم درک میکنم گلم .... ولی باید مدیریت کنی اگر بهش بگی تکرار میکنه بارها و بارها اون حرمت رفته میشه البته من خیلی مسائل رو به روش نمیارم چون مطمئنن میگه این که داره زندگی میکنه گور باباش .... کاری کردم برای نون شبش محتاجم تمام دارایی ها به نامم زده تمام حساب بانکی هاش به نامم تا ماشین زیر پاش ...می خوام بگم حساب شده از روی فکر برو جلو اگرم خواستی جداشی خدایی نکرده  زمانی قابل بخشش نبود این خیانت... از خودت چیزی داشته باشی منت کسی رو سرت نباشه...   متاسفانه این موضوع برای یه سری خانواده ها هست و زیاد  شده 

حتما گلمسعی خودمو میکنم. چون نمیخام بچه هام آسیب ببیننمن حتی جلو بچه هام باهاش بحث نمیکنم که ناراحتی ...

خوب کاری میکنی عزیزم❤️

امیدوارم همه چی‌خوب‌‌ و قشنگ بشه برات

❤Che khobe ke daramet
وای من اگر یه روزی بفهمم خیانت کرده قطعا میکشمش😭

منم یه روزی اینومیگفتم ولی خیانت دیدم دقیقا فردای روز مرد ۱۴۰۰فهمیدم نتوستم جدا شم نتوستم بکشمش زندگیمو کردم ولی همیشه نابودم کلافه ام هرسال روز مرد روحم از جسم جدا میشه همینقددردناک ۳ساله روز مردتبریک نمیگم بهش

منم یه روزی اینومیگفتم ولی خیانت دیدم دقیقا فردای روز مرد ۱۴۰۰فهمیدم نتوستم جدا شم نتوستم بکشمش زندگ ...

وای خدای من😔😔زنان سرزمین من چقدر اسیب دیدن از مرداشون😔😔بمیرم برات

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بیشتر ببینید
هیچوقت فراموش نمیشه آدم وقتی عزیزترینش میمیره با خودش میگه خواست و تقدیره خدا بود ولی اینکه عزیزترین ...

دقیقا من ۲۲سالم بود باقد۱۷۵و خوش اندام بافرم بدن ساعت شنی سفید بقول خودشون انگار نوری هستی توتاریکی ازبس همشون سیاه بودن اخلاق ودست پختم تو فامیل زبون زده همه میگفتن چطور اینو گرفتی خدایی اصلا تعجب میکردن مارو کنارهم میدیدن ولی من برام مهم نبود عاشقش بودم خیلی کارهابراش میکردم اون سرد وبی محبت بود الانم هست میزنه دلمو میکشنه ولی یبار نمیاد ازدلم بیرون بیارهه بهم خیانت کرد فردای روزمرد ۱۴۰۰ فهمیدم اونم بازنی که سنش دوبرابر من پسرش همسن من بود پیر چرکیده سیاه قدکوتاه شکمش ردزانو هاش اخ خواهر جیگرم خونه خون هرسال روز مرد روح ازبدن من جدا میشه انگار میمیرم دارم جان میدم دوباره زنده میشم💔

وای خدای من😔😔زنان سرزمین من چقدر اسیب دیدن از مرداشون😔😔بمیرم برات

خدانکنه عزیزم ازاون روزهه عصبیم زود بهم میریزم نابود میشم درحالی که همه بهم میگفتن صبرتراز زری مگه هست 

عزیزم من حتی بعدشم بچه دار شدم ولی حالم خوب نشد تازه افسردگی بعدزایمان هم گرفتم