2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار میکنید

31 بازدید | 5 پست

ما پنج شنبه ها خونه مامانبزرگم میریم.  بعد اونجا راخت نبودم تلفنی با دوست پسرم حرف بزنم  خودشم میدوننه باهم چت میکردیم حالا شب برگشتیم خونه گفته بودم زنگ میزنم.  اومدم خونه سه بار پیام دادم فکر کردم خوابه دلم نیومد بیدارش کنم زنگ نزدم. بعد ساعت ۱:۳۰ زنگ زده میگه چرا زنگ نزدی من خواب نبودم میگم جواب پیاممو ندادی فکردم خوابی بعد میگه گوشیم مشکل داره واقعا چندساله دارتش بعد رفته رو حالت هواپیما دوساعت داشته اهنگ گوش میداده  تا شیش صبح همینحوری تا حرف میزدیم بعد بحث میکردیم ک اره زنک نزدی خواستی از سرت باز کنی  بعد رو خواب من حساس شده منم ادمیم خسته دوست دارم بخوابم. شیش خوابیدم دوازده بیدارم کردن مامانمینا دوباره زنگ زدم داشتم باهاش حرف میزدم ساعت چهار بود گفتم منگم بخدا  خوابم میاد نخوابیدم ک 

بعد ادمیم ک  صبح زود بیدارشم ظهرم باید بخوابم چه برسه شب حالا میگه اره برو بگیر بخواب فعلانه بیساره بحث کرد اخرشم گفت کاری نداری

چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم اعصابم نمیکشه هروقدر میگم فکر میکنه من به فکر خودمم

مگه شوهرته که هی بایدجواب بدی بهش 

یه روزی خیلی راحت این زنگ و پیاما تموم میشه 

تو میمونی و دلی که از هدر رفتن وقتت میسوزه

هر بژی کورد