2777
2789
عنوان

اگه حاجت داری الان وقتشه🌱🧡💫

51 بازدید | 8 پست

توسل به حضرت جوادالائمه (علیه‌السلام)

آیت الله کوهستانی:

بسیار دیده و شنیده شد که افراد برای امور مادی، مانند خرید خانه و ماشین و رزق و ازدواج، از وی راهنمایی می‏خواستند. آن بزرگوار می‏فرمود: «سوره یس بخوانید و ثواب آن را به امام جواد (علیه‌السلام) تقدیم کنید، حاجت ‏شما را خواهند داد. گاه امر می‏کرد صلوات برای حضرتش هدیه کنند و آن را در توسل به این امام کریم مجرب می‏دانست.»

.

.

.

پس اگه حاجت داری🤍🌸

امشب تا فردا شب : 

- یدونه یاسین💚

- هزار تا صلوات💚

هدیه کن به مولا جوادالائمه:)💛

و حضرت علی اصغر😍

الهی که حاجت روا بشیییی

التماس دعای مخصوص🥲🧡

.

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

برای منم دعا کنین لطفا اسمم فاطمه هست لطفا دعام کنید

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

خوندم راستش جواب نداد

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

#نماز_حاجت_امام_جواد (علیه السلام) 

نماز حاجتی است مخصوص امام جواد(علیه السلام) که خیلی زود حاجت می ده.به کرات اثر استجابت دعا دیده شده با خواندن این نماز

☘ نیت : دو رکعت نماز  حاجت و توسل به امام جواد (علیه السلام) می خوانیم

🔻 در رکعت اول سوره حمد و سوره قدر را می خوانیم.در رکعت دوم سوره حمد و سوره کوثر را میخوانیم.

🤲 بعد در قنوت سه مرتبه آیه امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء را می خوانیم.بعد از اینکه سلام نماز را گفتیم به سجده می رویم و با تضرع 9 مرتبه می گوییم (یا جواد الائمه ادرکنی)

#توسل_به_جواد_الائمه_علیه_السلام

❤️سلامتی و تعجیل فرج #امام_زمان علیه‌السلام صلوات

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊    عطیه سادات شیطون دختر گلی‌مه🥰🧡💫

لطفا دوستان تون رو تگ کنید

خوندم راستش جواب نداد

بهتر ازون رو بهت میدن عزیزدل

صبورباش گل....

اصلا نمیشه که جواب ندن

بهتر ازون رو بهت میدن عزیزدلصبورباش گل....اصلا نمیشه که جواب ندن

فداتشم خیلی وقته گذشته حتی برا اون حاجتمم دیر شد🥲❤

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
من چند ساله هر شب می خونم هیلی چیزا نصیبمشده

بگردم🥲🥲من دعام برا دیگران خوب میشه اما خودم نه....اگه توفقی داشتم امشب نماز بخونم حتما دعاتون میکنم❤