2777
2789

عقدیم 

دیدم بعد رفتم تو قیافه...  اونم هی قسم ک نگا نمیکنم ک خودشون میان اکسپلور و اصلا نمیرم اینستا و فلان 

خلاصه کلییی نازمو کشید و باهاش راه اومدم 

رفتیم خونه باز دلم اروم نگرف گفتم 

گیر داد ک تو بهم اعتماد نداری و فلان 

اینستاشم گفتم بپاکه 

الانم ناراحته ک بهش اعتماد ندارم و اعتمادم نسبت بهش از دست رفته.... 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو اینستا چرا خوبه منم برم مردا رو نگاه کنم

بهش گفتم اگه اینستام اینطوری پر مرد باشه و من دقیقا همین حرفایی ک میگیو بهت بزنم چیکار میکنی... میگه هیچی میگم بلاک کن تا دیگه نیان اکسپلورت😐

بهش گفتم اگه اینستام اینطوری پر مرد باشه و من دقیقا همین حرفایی ک میگیو بهت بزنم چیکار میکنی... میگه ...

چقدررر باغيرت هستن ایشون ( قصد توهین ندارم)😐

#ﻏﻣﮔﻳﻧ ﺗﺭ اﺯ اﻭﻧﻣ ﻛﻫ ﮔﺭﻳﻣ ﺑﮔﻳﺭﻫ

وقتی که تو اینیستا میاد یعنی قبلا دیده که میاد پس چرا واسه من نمیاد؟ چون من نگاه نمیکنم با اینکه دخت ...

چن ماه پیش کل اکسپلورشو بالا پایین کردم هیچ چیزی بدی نداشت 

اینبار نگا کردم دیدم داره

😑😐نه فقط اومده اکسپلورش چت کنه یا فالو ک طلاق میگیرم دیگه رسما

بی خیال بابا پس همه همینن هولهای هیز

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

من این دوران پشت سر گذاشتم . ب شوهرم هم همیشه میگم همون قدر ک اینستا و بیرون پر دختر خوشگل و داف و ... است پر از مرد های خوشتیپ و سیکس پک و ...من از نظر خودم عالیم و حرف ندارم .مراقب چشمت و کارات باش چیزی ک عوض داره گله نداره .